Your nameΔημήτρηςYour countryΕλλάδαΗμερομηνία Γέννησης04/06/1991OccupationΦοιτητήςSpoken languagesΕλληνικά,ΑγγλικάBattle.Net AccountButroulolFormer experience and/or safelisted channelsclan gdb,clan nol,clan grc,clan pdc(to palio),dotaliciousYour activity and average playtime each week21-28 ώρεςWhich time of the day you usually playΚαθημερινές και καμια κυριακή αμα λάχει!How long you have been playing DotA5 χρόνια και βάλε!Your ability to communicate with othersΆριστηHave you read the rules and agree to follow them?YesHow do you react/behave when you're under pressure?Δεν είμαι απο τους τυπους που βαράνε 5 απανοτες μπουνιές στο γραφείο τους κ αλλαζουν mouse+keyboard 2 φορες τον μήνα. Γενικα είναι δύσκολο να με φέρεις καποιος εκτός οριων!Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks)Όχι οσο παραμένουν σε λογικά επίπεδαIs there anyone who can vouch for you?Ε ναι...Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional)YesYour !stats in Nol[NoL]: [Butroulol]: Forum: [] Games: [502]. ALT: [7.50s]. ASR: [98%]. Rated games (solo/team): [219] (9/210). ELO (solo/team): [1085.30] (1002.42/1168.18). Rank: [563] First game: [2010-06-03] Last game: [2011-08-15] Gold: [324]Why do you want to be an AdminΑφού ασχολούμαι έτσι κ αλλιώς με την DotA θέλω να προσφέρω περισσότερα στο συγκεκριμένο league και αυτό είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω, μέχρι στιγμήςWhy should we pick you and what can you offer to usΚοιτάξτε να δείτε παιδιά σαν εμένα γεννιούνται μια φορά τα 1500 χρόνια..δεν θα βρείτε όμοιο μου!A few things about yourself
Πέρα από την πλάκα, το μόνο που μπορώ να προσφέρω είναι περισσότερα games στο κανάλι και ελπίζω και ποιο "ποιοτικά"Είμαι φοιτητής πληροφορικής στην Αθήνα και τον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω DotA!Additional informationΟτιδήποτε άλλο σχετικά με εμένα είναι πιο πριβέ και δεν θα ήθελα να το γράψω εδώ