Clan Nol Admin Application
Application Template (read before applying)
Your name Κώστας
Your country Ελλάδα/Κρήτη
Ημερομηνία Γέννησης 13/01/1995
Occupation Μαθητής
Spoken languages Ελληνικά/Αγγλικά
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account ShaDoW[HunteR]
Former experience and/or safelisted channels Έχω παίξει σε διαφορες clan σε διαφορους ρόλους...Τώρα παίζω κυρίως eleos/nol και μερικά games με τη clan μου
Your activity and average playtime each week αναλόγως...συνήθως παίζω 4-5 ώρες την μέρα...δηλαδή κάπου στις 35 ώρες την βδομάδα
Which time of the day you usually play Τώρα πια με το σχολειό παίζω το απόγευμα και κυρίως το βραδάκι...Και τα σ/k το καίω How long you have been playing DotA 4 χρόνια
Your ability to communicate with others Πολύ καλή μπορώ να πω...δεν έχω κάποιο πρόβλημα σε αυτό το θέμα...φυσικά και σε μερικά games είναι λογικό να υπάρχουν νεύρα και ένταση αλλα πιστεύω πως δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στο να μιλάω καλά με τους άλλους και στο να επικοινωνώ-συνεννοούμαι με το team μου
Have you read the rules and agree to follow them? Yes
How do you react/behave when you're under pressure? Πάνω σε αυτό το θέμα δίνω ιδιαίτερη προσοχή διότι δεν πρέπει να γίνονται λάθη τις στιγμής...πάντα κοιτάω και εξετάζω καλά το θέμα πριν κάνω το οτιδήποτε.Έτσι ώστε να αποφύγω τυχόν λάθη.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Φυσικά και όχι...Πιστεύω πως έχουν σωστή κρίση (για να βρίσκονται εκεί) και με χαρά μου να συνεργαστώ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Is there anyone who can vouch for you? Πιστεύω πως υπάρχουν πολλά άτομα τα οποια θα με supportaroun...και από real life αλλα και φιλαράκια από b.net.Καλύτερα όμως να μην αναφέρω άτομα ονομαστικά...Όσοι δουν το apply και με ξέρουν ας που την γνώμη τους
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional) Yes
Your !stats in Nol [NoL]: [ShaDow[HunteR]]: Forum: [ShadoW[HunteR]] Games: [152] ALT: [11.97s] ASR: [96%] Rated games (s/t): [128] (17/111) ELO (s/t): [1151.10] (1042.80/1259.41) Rank: [246] First game: [2011-06-26] Last game: [2011-09-16]
Final Thoughts
Please put some effort when you're writing your application,otherwise it will be rejected.
Why do you want to be an Admin Κυρίως για να μπορώ να κάνω και εγώ create games...και ειδικά σε ώρες όπου οι admins σπανίζουν και αναγκαζόμαστε να περιμένουμε πολύ ώρα για να βρούμε game...Αλλα και για να μπορώ να παίζω με τα φιλαράκια μου, διότι όπως είπα, υπάρχουν φορες που κάνουμε να βρούμε game πολύ ώρα, αλλα και όταν βρίσκουμε δεν καταφέρνουμε να παίξουμε μαζί λόγο slot :/
Why should we pick you and what can you offer to us Το μονο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι μπορώ να προσφέρω και εγώ games στον κόσμο που τα ζητάει καθημερινά...Επίσης να αναφέρω πως είμαι admin στο eleos και πιστεύω πως μπορώ να βοηθήσω και εδώ με τον τρόπο μου, κάνοντας ότι μπορώ.
A few things about yourself Όπως είπα πάω ακόμα σχολειό...Φέτος πάω 2α λυκείου...Μου αρέσει να παίζω μπάλα με φιλαράκια,να ακούω μουσικούλα και φυσικά να αράζω και να παίζω ντότα
Additional information E, τα είπα όλα πιστεύω...Να αναφέρω ότι πολλά στοιχεια είναι c/p από το άλλο admin apply μου , μιας και δεν έχουν αλλάξει τα πράγματα...Αυτά...
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
wtf