Clan NoL Unban Request
Comments:
Λόγο θερμοκρασίας το pc έκανε restart από μόνο του και κατα συνέπεια με "πέταξε" από το game. Δεν ήταν εσκεμένο το "leave". Λυπάμαι δεν μου είχε κρατήσει το replay.
Clan NoL Unban Request
Comments:
Λόγο θερμοκρασίας το pc έκανε restart από μόνο του και κατα συνέπεια με "πέταξε" από το game. Δεν ήταν εσκεμένο το "leave". Λυπάμαι δεν μου είχε κρατήσει το replay.
Έχεις 2 μέρες στην διάθεση σου να βρεις τον admin του παιχνιδιού και να του πεις να έρθει να μας πει την γνώμη του.Αν σε αγνοήσει ή σου απαντήσει περιφρονητικά κράτα μια χαρακτηριστική φωτογραφία και ποστ εδώ,ώστε να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.
eda3ei borw na ton pistepsw gt opos eidate oloi exei polla games kai episis poli kalo pososto stay,den nomizw na einai apo ekeinoys poy kanoyn eskemena leaves alla eda3ei iparxoyn pada kai oi profila3eis gia auto 8a perimenw na dw ti 8a pei kai o admin kai tote 8a ekfrasw tin teliki moy gnwmi.
έχω στείλει pm και έγραψα και στο profile του online δεν τον βρήκα. αναμένουμε.
Καλα στατς και ιστορικο! Το αιτημα σου θα γινει δεκτο!
Ο διαχειριστης εχει να μπει πολυ καιρο και δεν απαντησε συνεπως! Αρα ενα αντιγραφο να κριθει ο κυριος για το inactivity του!
Accepted.
Closed.
Το Σκότος καραδοκεί σε κάθε ανθρώπινη καρδιά... Τη δικιά μου την καταβρόχθησε...Τώρα είμαι το Σκότος προσωποποιημένο.........
Κανείς μέχρι τώρα δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του...
Remember:
Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν...
Καμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη από δύο.!
Ο θάνατος, είναι μόνο η αρχή!
O admin oxette.feat. θα δεχτεί 1 lvl warn .
Abuse Solved
Topic Closed