Results 1 to 14 of 14
    Rank: Rookie

Default [SOLVED] Admin Abuse : i.am.firma.

Eleos Admin Abuse Report
    Accused Battle.Net account
    i.am.firma.
    Your Battle.Net account
    ven0m-
    Game Name
    **
    Offence of Admin
    gia pollous.
    Time of event
    ....
    Further details:
    ksekinontas me to votekick p ekana ta mate tou kai den tous ekane tpt...meta ekane kick tin akasha gia gameruin....ban eprepe oxi kick.to korifeo apo olla einai oti emeis den kserame ta rules....eksousia vevea.
    Attached Files Attached Files

Default +1

+1 sto abuse dioti eimoun kai egw s auto to game opws tha deite kai o admin itan aparadektos!! To gameruin tis akasha dn to eida pouthena !! Kanonika sta lanes spells ktl...... Oso gia to votekick dn antedrase katholou!! Auta....

Egw eimoun o jakiro tou game..
    eida to ban pou ekane tin akasha alla dn rotisame ti kai pos...ligo prin to kick i akasha ir8e sto katw lane kai mas ekane ola ta spell tis alla tin fagame...dn to les kai gameruin dioti itan kai o bone ekei kai isos na nomize oti tha xo8ei kai autos..tespa...isos kai na min eprepe!!
    Meta apo auto o admin arxise na to paizei eksousia..oti dn kseroume ta rules kai diafora...kai na mou leei na min ksanamiliso sto all..xounta kai stin dota? LOL!!!!
    Ithela na miliso me enemy dioti elege sinexos pos exoume mh..kai tou eipa apla pos dn exei idea..mias kai erikse ulty o zues kai fanike...epita efage foties apo mena kai pethane apo to passive..tespa ti na peis..
    +1 sto abuse!
    Euxaristo!

Rank: Regular

Default i.am.firma.

Quote Originally Posted by Sk)NyC View Post
    Egw eimoun o jakiro tou game..
    eida to ban pou ekane tin akasha alla dn rotisame ti kai pos...ligo prin to kick i akasha ir8e sto katw lane kai mas ekane ola ta spell tis alla tin fagame...dn to les kai gameruin dioti itan kai o bone ekei kai isos na nomize oti tha xo8ei kai autos..tespa...isos kai na min eprepe!!
    Meta apo auto o admin arxise na to paizei eksousia..oti dn kseroume ta rules kai diafora...kai na mou leei na min ksanamiliso sto all..xounta kai stin dota? LOL!!!!
    Ithela na miliso me enemy dioti elege sinexos pos exoume mh..kai tou eipa apla pos dn exei idea..mias kai erikse ulty o zues kai fanike...epita efage foties apo mena kai pethane apo to passive..tespa ti na peis..
    +1 sto abuse!
    Euxaristo!
    Katarxin kalispera sas! exoume k leme! oute kan milisa gia to gameruin...des pali to replay kai pes mas! Gia to gameruin p ekane h akasha den exw na pw kati allo! auto ekane kata ti gnwmh m kai tn ekana ban! gia to kick (((Η χρησιμοποίηση της εντολής !kick επιτρέπεται μόνο σε περιπτώσεις gameruin (βλ. κανόνα 1.3))) Milises eirwnika ston allo apo to team m kai s eipa mn 3anamiliseis all. kai arxizeis kai m les ta dika s! nai s eipe gia mh! pes tou na se postarei afou den exeis mh kai telos...oxi na milas kai na milas mazi t sto all! an 8eleis w! paizoume den chataroume! me rwtas pios to leei na mn milas all kai s lew EGW! kai kapakia s grafw oti einai rules! ((((2.2 Xρησιμοποίηση της εντολής !mute

Η χρησιμοποίηση της εντολής !mute θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις spam, προσβολών ή chat ενοχλητικό προς τους υπόλοιπους παίχτες. Αν μετά το unmute του συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά πρέπει να γίνεται ban και mute για το υπόλοιπο του game.))))
    Last edited by RockvRolla; 25-10-2011 at 12:34 AM.

Rank: Squire

Tha prepei na kritheis k esu gia ta illegal votekick pou ekanes omws. Epishs an ontws h akasha ekane game ruin tote kala ekane k tin kickare... etsi lene oi kanones. -1 st abuse epd ton exo dei k se game ton i.am.firma. k dn eixa dei na kanei kati to paralogo h kati to mempto

Default i.am.firma.

Quote Originally Posted by Kalamatia_NOS View Post
    Tha prepei na kritheis k esu gia ta illegal votekick pou ekanes omws. Epishs an ontws h akasha ekane game ruin tote kala ekane k tin kickare... etsi lene oi kanones. -1 st abuse epd ton exo dei k se game ton i.am.firma. k dn eixa dei na kanei kati to paralogo h kati to mempto
    illegal...? prosdioriseto mou se parakalw!

Rank: Squire

Quote Originally Posted by i.am.firma. View Post
    illegal...? prosdioriseto mou se parakalw!
    afto pou egrapsa pigene ston venom pou eipe oti ekane votekick, an o allos dn kanei game ruin h upermetro noobplaying tote to votekick einai illegal k timoreite

Quote Originally Posted by Kalamatia_NOS View Post
    1.Dn ekane o venom to votekick alla kapios apo tous sentinel..

2. Dn me mas endiaferei to ti exei kanei sta alla game...
    An thes des to replay kai pes mas ti gnomi sou pano se auto to game..

Oso gia tin eirwnia...eixe pou spammare apo tin arxi tou game kai kala gia mh(dn eixame mh vevea)..kai me apokorifoma auto pou egine me ton zeus dn kratithika kai tou to eipa...dn exeis idea..
    Apla re file exo varethei na mpeno se game me admin(kai xoris) kai na pas na peis mia kouventa se enemy...as einai kai kaloproereti i 4fun(pou poly otan xanoun dn dexonte...alla otan nikane kanoun) kai na petagonte oloi kai na lene allies kai vlakies..na fovase(pou leei o logos) na miliseis sto all dld?
    eleos..

Default i.am.firma.

1.Dn ekane o venom to votekick alla kapios apo tous sentinel..

2. Dn me mas endiaferei to ti exei kanei sta alla game...
    An thes des to replay kai pes mas ti gnomi sou pano se auto to game..

Oso gia tin eirwnia...eixe pou spammare apo tin arxi tou game kai kala gia mh(dn eixame mh vevea)..kai me apokorifoma auto pou egine me ton zeus dn kratithika kai tou to eipa...dn exeis idea..
    Apla re file exo varethei na mpeno se game me admin(kai xoris) kai na pas na peis mia kouventa se enemy...as einai kai kaloproereti i 4fun(pou poly otan xanoun dn dexonte...alla otan nikane kanoun) kai na petagonte oloi kai na lene allies kai vlakies..na fovase(pou leei o logos) na miliseis sto all dld?
    eleos..
    *** Η χρησιμοποίηση της εντολής !mute θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις spam, προσβολών ή chat ενοχλητικό προς τους υπόλοιπους παίχτες ***. Auta pou les....

*** Η χρησιμοποίηση της εντολής !mute θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε περιπτώσεις spam, προσβολών ή chat ενοχλητικό προς τους υπόλοιπους παίχτες ***. Auta pou les....
    Malista.
    Gt dn egine tote mute o bone oute mia fora??
    Emena prosopika me enoxlise mias kai me katigorouse..sinexos!
    Sigekrimena to eipe sigoura 3 fores...kai dn evgala milia ektos apo tin teleutea fora pou tou apantisa!
    Dn me eniakse pou dn ekanes mute ton bone..alla o tropos sou..
    Dn mporeis esy na mou apagorepseis na milao sto all..kai eksalou dn anaferomoun se sena...

Default i.am.firma.

Malista.
    Gt dn egine tote mute o bone oute mia fora??
    Emena prosopika me enoxlise mias kai me katigorouse..sinexos!
    Sigekrimena to eipe sigoura 3 fores...kai dn evgala milia ektos apo tin teleutea fora pou tou apantisa!
    Dn me eniakse pou dn ekanes mute ton bone..alla o tropos sou..
    Dn mporeis esy na mou apagorepseis na milao sto all..kai eksalou dn anaferomoun se sena...
    1on Ekana mute all gt apantousate sthn periptwsh t bone pou mou les! 2on 8eleis na s 3anagrapsw tn kanona?

1on Ekana mute all gt apantousate sthn periptwsh t bone pou mou les! 2on 8eleis na s 3anagrapsw tn kanona?
    Oxi me kalipses..Tous ksereis ontos poly kala.
    Soz!

Gia na min kanw alo post kanw edit edo!
    Gt eida ksana to replay kai i apopsi mou einai pos dn yparxei game ruin...kai malista ta 2 teleutea death pou ekane prin to kick sto katw lane itan ti mia 3 atoma...kai tsakosame tin akasha kai mas efige o alos me ligo...kai sto alo death itan me ton bone o opios itan ww kai isos argise na mpei kai pethanane kai oi 2..
    Dn ksero ti mporei na ypothike sto allies(to diko sas) an o bone tou eipe na min mpei dld...alla genika pistevo pos dn yparxei gameruin...poly sas kourasa dn ksanapostaro!
    Euxaristo!
    Last edited by Sk)NyC; 26-10-2011 at 10:34 AM.

den eipa oti ekana egw to votekick alla an ksereis to votekick einai reason gia ban...RULES.exw faei abuze me allo onoma giauto to logo....kai 2o gameruin den iparxei..i akasha den mas entine esas perissoteres fores sas eixame killarei.kai esy me to papaki sti foto p kolas se auto to post????thes na valw kai egw ola m ta friends edw na grafoun i apla mazeueis post gia admin?mi ksanagrapseis an den isoun sto game.-

Rank: Aristocrat

Έχω παίξει με πολύ πιο άσχετους από την akasha και ούτε votekick δεν έκανα. Πόσο μάλλον kick για gameruin. Δεν υπάρχει καμία περίπωση gameruin. Επίσης το votekick, που υποθέτω έγινε για υπέρμετρο noobplay, δεν έστεκε καθόλου. 0-3 είχε η akasha.. Σιγά το φοβερό.

Ο admin i.am.firma θα δεχτεί 2 lvl warn. Από εδώ, φτάνει τα 3 lvl warn και γίνεται DEMOTE.

Admin Abuse ACCEPTED
    Case SOLVED
    Topic CLOSED
    <+NOL-IFABOT> kitz: egw den exw prosferei tipota
    <+NOL-IFABOT> LoUtSoS13: exeis prosferei
    <+NOL-IFABOT> LoUtSoS13: FOVO