-
[ACCEPTED] Unban Request : Hao-
Your Battle.Net nickname: Hao-
Game name: δεν θυμάμαι
Admin name: ela.
Reason: plugger
Time of event: δεν θυμάμαι
Further details:επεσε το ρευμα στην περιοχη μου, κατι το ασυνηθιστο
-
'Εχεις 2 ημέρες διορία για να επικοινωνήσεις με τον διαχειριστή για να έρθει να μας πεί εδώ τη γνώμη του.Αυτό μπορεί να επιτευχθεί είτε βρίσκοντας τον στο bnet είτε αφήνοντας του μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο forum.
-
αναλογως ...! αμα ειχες χαλια score.. στο game οχι και τοσο καλο ASR και ηταν σε κανα κρισιμο σημειο το παιχνιδι λογικο να σε κανει ο admin ban για plug... αυτα πρεπει να τα αναφερεις στο unban request σου.. και οχι να περιμενεις τον admin να ερθει να τα πει... πως αλλιως θα κρινει ο guldan αμα δεν ελενξει και τις 2 περιπτωσεις?:Ο παρολα αυτα εχω ερθει και εγω σε αυτη την θεση που οντως δεν εφταιγα και ετρωγα ban.. γι'αυτο λοιπον αμα ειναι ολα ετσι οπως τα λες..! +1
-
+1 apo emena sto unban sou , den 8umame na po tin ali8ia to game :s
kali tixi
-
Γενικότερα δεν έχεςι δείξει και τα καλύτερα σχετικά με το τρόπο διαχείρισης του λογαριασμού σου καθώς έχεις κατηγορηθεί στο παρελθόν για διάφορα σοβαρά παραπτώματα.
Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κάνεις αίτημα άρσης αποκλεισμού για το λόγο αυτό.
Ο διαχειριστής είναι σύμφωνος στην άρση του αποκλεισμού,αν και όπως αναφέρει δεν θυμάται καλά το εν λόγω παιχνίδι.
Ο αποκλεισμός έγινε στις 7/8/2012, συνεπώς και πέρα των όσων προανέφερα,εξέτησες την όποια πιθανή ποινή θα σου αναλογούσε.
Θα δεχτώ το αίτημά σου αυτή τη φορά.
Unban Request : ACCEPTED
Φρόντισε να μη δω ξανά κάτι παρόμοιο στο μέλλον,καθώς όπως είπα δεν έχεις δώσει και τα καλύτερα δείγματα μέχρι στιγμής.
TopiC CloseD.
Το να ξέρεις τους άλλους είναι ευφυΐα.
Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι σοφία.
Το να κυριαρχείς στους άλλους είναι ισχύς.
Το να κυριαρχείς στον εαυτό σου είναι η πραγματική δύναμη.
O papas είναι Π.Α.Ο.Κ.
Ο papas είναι <<No.L.as>>
H No.L. είναι Π.Α.Ο.Κ.