Αν δεν κάνω λάθος οι dog για να πάρουν slot για το TI πρέπει να το πάρουν από τα αμερικανικά το garantee slot μέχρι τώρα το πέρνουν οι EG και μένουν revenge dog liquid eHug dignotos. Εδώ μιλάμε για ελάχιστες πιθανότητες να πάρουν slot όχι να κερδίσουν TI και με τέτοια performances.
Το θέμα είναι ότι τα το πρώτο TI το πήραν εξαρχής οι Navi τρένο, στο δεύτερο οι Κινέζοι πήγαν τρένο και πήγαιναν σχεδόν εξαρχής (στα πρώτα μεγάλα tours πρίν το TI) και τώρα στο TI3 οι alliance πηγαίναν τρένο ήδη από το G1 αν και imo με βάση τον τελικό (ας αφήσουμε τα άλαλ αποτελέσματα) με βάση μονο τα games τους απέναντι στους Navi το TI3 ήταν μοιρασμένο και τα δύο teams ήταν ισάξια.
Οπότε από που και ως που ένα team σαν τους dog που δεν έχει καν standar line up μιας και ο misery είναι manager-coach των mym και καλά και που δεν έχουν δείξει κάτι μέχρι τώρα (σε δυόμιση μήνες έχουμε TI4) θα καταφέρει σε αυτόν τον καιρό να φτάσει και να ξεπεράσει DK, Navi, Empire (όσο και να κερδίζουν εμένα προσωπικά δεν με έχουν πείσει αλλά w/e),EG,IG,VG,LGD κτλ κτλ κτλ κτλ.
Υ.γ να σου θυμήσω ότι σε εκείνο το thread έλεγες ότι οι navi με xboct και funn1k δεν πάνε πουθενά και ο xboct βγήκε το καλύτερο carry στο TI και ταπείνωσε τους alliance στον τελικό.
Το περυσινό μου ποστ.Πωπω μαλάκες μου θυμίζεται του ποδοσφαιρόκαβλους στα καφενεία που λένε, λένε, λένε... Παίζει ένα φιλικό με την arsenal ο ολυμπιακος με τους καινουργιους παίχτες κερδίζει και λένε οτι θα πάνε στους 4 του champions league (τυχαίο παράδειγμα ο Ολυμπιακός). Πέρυσι όλοι λέγανε οτι θα το πάρουν οι zenith ή θα το πάρουν οι navi ή θα το πάρουν οι EG ή οι m5 πηγαίντε μια βόλτα στο περυσινό thread. Τι κάναν όλοι αυτοί φάγαν την πούτσα των iG και των LGD και που φτάσαν μέχρι τον τελικό οι Na'vi σύμφωνα με την απόδοση τους και σε σχέση με αυτή των υπολοίπων, DK ehome (ακόμα και εκείνων των ehome που όπως λέγανε και οι ίδιοι δεν μπορούσαν να παίξουν στο ίδιο επίπεδο με τους άλλους κινέζους) θαύμα ήταν. Κάθεστε λοιπόν τώρα και λέτε για το τι θα γίνει, κρίνοντας απο τα μέχρι τωρα αποτελέσματα, λές και όλα τα teams παίρνουν όλα τα tours στα σοβαρά,λές και έχετε δεί σε lan όλα τα teams που θα πάρουν μέρος στο TI3, λές και οι navi έχουν δέσει σαν team, το ίδιο και άλλα teams που έχουν αλλαγές στο roster. Πέρυσι ποιός πρόβλεψε οτι οι Κινέζοι θα τα γαμάγαν όλα; 5-10 άτομα; Τι αποτελέσματα είχαν οι Κινέζοι (iG LGD etc) όταν παίζαν στα SEA-China tours? Χαναν ταπεινωτικά απο zenith,orange και mufc στο TI όμως τα πήγαν όλα τρένο. Gj all keep talking. Λες και ξέρετε πως συμπεριφέρονται τα teams και τι γίνεται εκ των εσώ, άλλο προβλέψεις για το TI και άλλο προσπαθώ να επιχειρηματολογήσω οτι έχω δίκιο ενώ δεν ξέρω εγώ ο ίδιος αν έχω δίκιο, αυτό που κάνετε δηλαδή.
Στην ουσία έλεγα αυτό που λέω και τώρα ότι αυτοί που τα πάνε τρένο απο τώρα έχουν τις μεγαλύτερες πιθανότητες να το πάρουν δηλαδή teams όπως DK,EG,Empire κτλ. Με βάση όσα έχουμε δει στα προηγούμενα TI. Άλλο να λες ότι ξέρεις οι τάδε έχουν μεγάλες πιθανότητες για τους τάδε λόγους και όχι απο fanboism π.χ atm οι DK έχουν μαζέψει την elite οι EG έχουν τέρμα ξεχωριστό playstyle και strats, οι Navi είναι το τέρμα απρόβλεπτο team με τέλειο teamfight co-op κτλ, οι [A] έχουν επίσης ξεχωριστό playstyle individual skill και ένα σωρό άλλα πράματα όπως και τα άλλα top teams. Αλλά οι dog που είπες εσύ δεν κολλάνε πουθενά και εμένα μαρέσει ο piecatt αλλά το team παραμένει tier 2 και ακόμα και για τα αμερικανικά πλαίσια που όλα και όλα είναι 5 teams.
Αυτά.