Gt se 240p?ektos kai an kano kati lathos...
Και το πρώτο lagαρε;
Το 2ο lagαρε λόγω του Fraps που ανέβαζε τον επεξεργαστή στα ύψη. Νόμιζα ότι το πρώτο ήταν κάπως καλύτερα. Θέλει γομάρι μηχάνημα για να σηκώσει καλό stream και recording ταυτόχρονα. Εμένα είναι i5 με 4GB RAM και πάλι ιδρώνει.
Next time θα δοκιμάσω να κατεβάσω την ανάλυση από 1024x768 που την είχα τώρα. Δε ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
Ακόμα δεν έχει τελειώσει το processing. Ήδη έβγαλε το 480p και λογικά θα βγάλει και το 720p αλλιώς θα αρχίσω να ανησυχώ...
---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------
Τελικά δε το δέχτηκε ως HD και δε ξέρω γιατί. Ακριβώς τα ίδια settings που είχα τόσο καιρό έχω και τώρα. Έλεος... τα νεύρα μου...
Go figure... Τόσο κόπο κάνω για να είναι HD και μας το χαλάει το YouTube....
Last edited by K[a]ne; 11-04-2011 at 05:01 PM.
gg ida to nlwb1 kai itan wraio game ala egw pisteuw oti htan pio wraioi to nlwb2 perisotero giati eixe pio wraia Fight
Polu wraio commentary apo K[a]ne kai Mpella ;p
Well done!
History is written by the winner...
History is full of liars.
Πολύ ευχάριστο το commentary και το game ήταν ωραίο ως ένα σημείο, με αρκετά fights !
Keep it up !
Θα ανεβεί και το commentary απ' το fun-game;
IRC (quakenet): #48.dota, #pros.dota
Εγώ αφού έπεσα μπήκα στο streaming και άκουγα τα διάφορα που λέγατε και όντος τo πείρα στην πλάκα και γέλασα (αναγνωρίζω ότι έκανα διάφορα τραγικά στο Game...)
Νομίζω όμως oτι το παρατραβήξατε τον χαβαλέ προς το παιδί δηλαδή και εγώ στην θέση του παίζει να στράβωνα γιατί όλοι ξέρουμε πως στο dotA κανείς δεν παίζει πάντα καλά, υπάρχουν και τα παιχνίδια fail�
Και ιδικά από την στιγμή που για μένα είναι προφανές πως το φτιάξιμο ήταν σε ολόκληρο το team νομίζω πως τόσα αστειάκια προς το παιδί δείχνουν μια εμπάθεια.. Δεν γνωρίζω κανέναν προσωπικά ή τι προϊστορίες παίζουν απλά έτσι μου φάνηκε�
Όπως και να χει δεν λέει να παίζουμε dotes για να χαλιόμαστε, εγώ ανυπομονώ να με δω το commentary να γελάσω με τα χάλια μου (βλέπε το ward πάνω μου για 20min μίας και όποτε πήγαινα να το βάλω με τιμωρούσε ο GEO-XXL :@)!!
Κάλο Πάσχα!!!
Φίλε άμα παίζουν τσάμπα μπύρες μετράμε στους fan σου! :P
Αλλά δυστυχώς τέτοια μέρα που το κανονίσατε το event θα έχουμε φύγει σχεδόν όλοι όσοι σπουδάζουν Πάτρα και θα έχετε μείνει μόνοι σας όλοι οι μηνάρες της Boxam City! :P
Ενεργοποιήθηκε και το HD 720p τελικά xd
Πω πω είναι τσατάλια τα νεύρα μου τελικά! Τσάμπα χτυπιόμουν και έβριζα το YouTube! Πρέπει να ηρεμήσω!
Ουφ ουφ βαθιές ανάσες!
Ok άμα είναι έτσι τότε προσωπικά ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τον OtiNanaiBans και θα το πω και στο commentary της Κυριακής live. Ειλικρινά δεν είχα καθόλου σκοπό να τον ειρωνευτώ ούτε να τον προκαλέσω ούτε να το παίξω εμπαθής ή έξυπνος ή ο,τιδήποτε. Ήταν 100% πείραγμα για αστείο και χαβαλέ.
ΠΟΤΕ δεν κράζω κακοπροέραιτα κάποιον στα WB. Πάντα προσπαθώ να το κάνω με δόση χιούμορ ακόμα και με αυτοσαρκασμό καμιά φορά αφού έχω πει πόσες φορές και για τον εαυτό μου πράγματα (πίστευα ότι όλοι ξέρουν πόσο failάρω ιδίως στα cm προσωπικά).
Πάντα όσα λέω τα λέω προσπαθώντας είτε να κάνω πλάκα και να αστειευτώ με άτομα που έχουμε μια Α ή Β επαφή στο forum ή στο community και να σπάσω τον πάγο μεταξύ των players ώστε να μπορούμε να πειραζόμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε είτε για να τονίσω μερικά πράγματα με τα οποία μπορεί ένας player να βελτιωθεί έστω και λίγο.
Όπως έχω ξαναπεί τα WB θέλω να είναι καθαρή, αυτούσια και 100% διασκέδαση (ή fun που λέμε και στα Ελληνικά) κι αν μπορέσει να κερδίσει κάποιος και κάτι για να μπορεί να παιζει καλύτερα τότε είμαστε τέλεια. Το τελευταιο πράγμα που θέλω είναι να υπάρχουν τέτοιου είδους παρεξηγήσεις. Αφού λοιπόν το παρατράβηξα, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη και από τον Otinanaibans και από όποιον άλλον παρεξηγήθηκε με όσα έχω πει σε οποιοδήποτε commentary μέχρι τώρα.
Θα προσπαθήσω να είμαι πιο προσεκτικός (αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα :P ).
Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Θελω να ζητησω και εδω μια συγγνωμη απο τον οτιναναιβανς, του την εστειλα και σε Pm, και γενικως απο το team μου που παιζαμε εχτες, γιατι με ειχατε πετύχει σε μια αρκετα κακη μερα μιας και με ταλαιπωρούν διαφορα, και εβγαλα καμποση χολη απο μέσα μου χωρις να αξίζει σε κανεναν σας. Οποτε συγγνωμη, δεν θα επρεπε να μπω game οπως ημουν, αλλα ολοι λάθη κανουμε. Hope you forgive me
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
hero_1N Να μείνεις πάτρα ρε μινάρα δε παθένεις τίποτα :P
@cassi,σου απάντησα irc κάνοντας πραγματικό χαβαλέ!!! (σε αποκάλεσα ασχημο πρασινο με μεγάλα αυτιά τρόλλ και οτι δε μπορείς να γίνεις τόσο τρόλλ όσο εγώ! :P ) δεν έχω φυσικά κανένα πρόβλημα μαζί σου ίσα ίσα!!! <3 go die troller xD
@k[a]ne μι λές ότι έκανες χαβαλέ μαζί μου γιατί έχουμε Α ή Β επαφή μέσο του community γιατι θα σε λένε βίσμα μου!!! Ξέρουν πιοί !!!
Δεν θέλω να φανεί πως δε σηκώνω πλάκα η δε σηκώνω χαβαλέ,άλλωστε στο nlwb έκανα και επιδείωξα το να γίνει χαβαλές ξεκινόντας τον εγώ ο ίδιος...Δεν είμαι κομπλεξαρισμένος...Απλά στο fun game μου φάνηκε σαν κακία και για αυτό στράβωσα...Προς θεού δεν είμαι άνθρωπος που δε σηκώνει χαβαλέ και μακάρι να γίνετε καλοπροέρετος χαβαλές με το όνομα μου συνέχεια ίσα ίσα μαρέσει!!Shit happens αλλά όλα καλά τώρα νομίζω
Και Πέτρο λιγότερο άγχος,δεν έπεζα στο Nlwb για αυτό είμουνα στο stream xD τσάμπα με έψαχνες :P
Το nlwb3 θα ανέβει σαν commentary;
to commentary sas aresei kirie otinanaibans?
eimastan kalo didimo ego kai o kane?
χαχαχα...Αυτό ήθελες να με ρωτήσεις λοιπόν...!!!
Ε κοίτα...2 noobs μαζί σε commentary ο ένας να έχει μπλέξει τα μπούτια του γιατί σκέφτεται 23423423 πράγματα και ο άλλος να είναι αγχωμένος και ντροπαλός σαν πρώτη του φορά σίγουρα είχε πολύ ενδιαφέρον και ήταν ωραίο!! :P Gj! <3
Ε κοίτα...2 noobs μαζί σε commentary ο ένας να έχει μπλέξει τα μπούτια του γιατί σκέφτεται 23423423 πράγματα και ο άλλος να είναι αγχωμένος και ντροπαλός σαν πρώτη του φορά σίγουρα είχε πολύ ενδιαφέρον και ήταν ωραίο!! :P Gj! <3
xaxaxaxax....ontos etsi itan ola itan entelos afthormita kai ayto itan kai to pio oraio.
ego pantos perasa kala o kane den ksero
[12:38] <SOLOMON-KANE> ap1575
[12:38] <SOLOMON-KANE> asap
[12:39] <SOLOMON-KANE> ela plhgwmenh aiga
[12:39] <SOLOMON-KANE> mpes
[12:39] <FSC_antimatter> xaxaxaxa
[12:39] <FSC_antimatter> den mpainw twra
[12:39] <FSC_antimatter> :P
[12:39] <SOLOMON-KANE> pistolia?
[12:39] <SOLOMON-KANE> sto filo s?
[12:39] <SOLOMON-KANE> tha erthw hrakleio
[12:39] <FSC_antimatter> ela
[12:39] <SOLOMON-KANE> kai tha kataripso tin fimh gia tous kritikous
[12:39] <SOLOMON-KANE> tha se valw katw
[12:39] <SOLOMON-KANE> kai tha xezeis raki
[12:39] <FSC_antimatter> xaxaxaxaxaxa
nice commentary kai sigxaritiria stous nikites
"Ο άνθρωπος μοιάζει με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός του και ο παρονομαστής η ιδέα που έχει για τον εαυτό του. Όσο μεγαλύτερος ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος. Και όσο ο παρανομαστής διογκώνεται προς το άπειρο, τόσο το κλάσμα τείνει προς το μηδέν". - Λέων Τολστόι
Nice commentary guys !!! Keep it up !!!
( Click to show/hide )
Code:[Phoenix]: RE OGRE ARGEIS POLU TO STUN [Ogre Magi]: Nai ok ama evlepes ti mpike sto net,8a argouses kai esu [Phoenix]: xaxaxaxaxaxaxax [Rikimaru]: hahahaha egrapse hahahahahaha [Panda]: XAXAXAXAXAXAXAXA
Μπράβο παιδιά πολύ ωραία τα Weekends Battles ελπίζω στο επόμενο να είμαι και εγώ!!!
Πέτρο, δεν μας είπες... Τελικά το fun-game θα ανέβει;
IRC (quakenet): #48.dota, #pros.dota
Poly oraio to match,para poly oraio to commentary (idika gia prwth fora)
o k[a]ne synexizei na mas prosferei prototipies,kai ton eyxaristoume.
ps. To ulti lion/lina tha mporouse melontika na xaraktiristei Kolodaxtylo ? Ka8e fora pou exoume tetoio ulti sta lan kai to leme etc kserenwmaste sta gelia,pisteyw olo ayto gia na diaskedasoume ginete
ps2. Pws to antexeis ayto to thema apo to dota theme manager ? to mono pou me voleyei prosopika einai to city :P