( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
exei vrwmisei edw mesa
Old good pwning timez:( Click to show/hide )
Μπήκα να δω αν βάλατε μυαλό αγορίνα.... Δυστυχώς βλέπω δεν άλλαξαν οι τρόποι σου... .Nvm να είστε όλοι καλά!!
Μαλάκες, άντε γαμηθείτε όλοι σας. Δεν ήμουν έτοιμος για κύμα αναμνήσεων και συναισθημάτων που συνάντησα σε αυτό το ποστ.
Καλησπέρα στους παλιόφιλους που κατά κάποιο τρόπο με 'μεγαλώσανε' μέσα σε αυτό το φόρουμ. Δεν θα αρχίσω να γράφω ονόματα γιατί είμαι σίγουρος πως θα ξεχάσω κάποιον και δεν θέλω. Θα πω μόνο μια ξεχωριστή καλησπέρα στον Capitan0, τον χαζούλη της καρδιάς μου.
Καλησπέρα σε όλους σας,Έβλεπα βίντεο στο YouTube και ξαφνικά βλέπω MyMGN, και λέω Ώπα, Για μισό λεπτό λίγο κάτι μου θυμίζει αυτό και έτσι μπήκα εδώ να δω πως πάνε τα πράγματα.
Ελπίζω και εγώ με την σειρά μου να είστε όλοι καλά, και όλοι να περνάτε όμορφα την καραντίνα σας.
επίσης έχω να δηλώσω ΠΩΣ ακόμα και μετά από τόσα Χρόνια το Ban που έφαγα για WallHack και την Κάκια που δέχτηκα ήταν ΆΔΙΚΟ!!!!!!
Last edited by kAvLoMiRiS; 27-03-2021 at 08:11 PM.
hsun enas pl kakos paixtis dota me pl kako gaming egkefalo no wonder p eisai epop no hate se ayto,konamaras,domenica,ebt ktlp kserete tn gnwmh mou gia sas boroume na ta poume whatever ,elpizw na ste oloi oi ypoloipoi kala y.g oi katsarides einai p epiviwnun kalh zwh stala gtxs