an peinaei kapios ola ta trwei.eite einai ameriki,ellada,oukrania
p.s:kali einai i fasolada re mpella.trwgete toulaxiston
ok nobodaki.kane moy ta eisitira na rtho eksoteriko mipos kai ektimiso tin fasolada :d :dKoukla m akou edw pou sou leme emeis ta paidia tou ekswterikou . Egw ellada den etrwga fasolada , fakes , revithia kai ta loipa. Irtha xristougenna , pasxa kai mono auta efaga kai malista eipa pentanostima .
its taksidi time?
me eipes tΗn steve_the_big sto commentary (???????)
ps: gamato to intro kai to outro
ps2: trelokoritso i mpella
Last edited by Steve_the_BIG; 19-05-2011 at 12:54 PM.
Μη πατήσεις εδώ!!!!
Πολυ ωραιο το καινουριο Intro μου αρεσει πιο πολυ απο το παλιο
gj Κ[a]ne,Soulstalker
Generationi Alterae
To commentary ήταν καλό, αν αναλογιστεί κανείς τα τεχνικά προβλήματα με το skype και τον χαμό που επικρατούσε.
Το game, βέβαια, προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου, για ακόμη μια φορά πολύ χαμηλό το επίπεδο, αλλά δεν έχει νόημα να κάτσω να το αναλύσω, γιατί πέρα ελαχίστων εξαιρέσεων κανένας δεν θα δεχθεί την κριτική.
Επίσης, πολύ όμορφο το new intro, επαγγελματική δουλειά πραγματικά !
Anywayz, keep it up !
IRC (quakenet): #48.dota, #pros.dota
Last edited by N0B0DY; 19-05-2011 at 01:13 PM.
( Click to show/hide )
psithika.....ksexna tis fasolades omos ... pame gia pitsesOpote thes pe mou na sou klisw . Tha klisw omos gia 2 atoma , epeidi perimenw na fereis kai kamia fili sou
Ακόμα ένα commentary με πολλά προβλήματα...Δε ξέρω τι φταίει,μαγείρεψε κανα μπιφτέκι για το pc σου Πέτρο :P
Gj ninjazz έπαιξες καλύτερα απόσο νόμιζα ότι έπαιξες live...Η απορία μου περι slardar/sf υπήρχε και στο commentary απο οτι είδα οπότε θα ήθελα να με βοηθήσεις επειδή Μιχάλη είπες πως ήταν καλή στρατηγική απο τον reactor...
Ακουσα ότι φημίζομαι για την Mirana που παίζω και χαίρομε για αυτό οπότε υποθέτω πως όλο το κράξιμο που έφαγα ήταν επειδή περίμεναν όλοι να αποδόσω (κι εγώ μαζί) πολύ καλύτερα οπότε όντας πολύ ποιό ήρεμος πλέον βλέπω ποιο καθαρά τα πράγματα στο commentary...
Δεν υπήρχε πιθανότητα καθώς οι crystal/lock πέφτανε μόνο απο το aoe του ogre/kunka δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά απλά να τονίσω μιας και πολλά λέγονται για τα support,support δε σημαίνει ψοφάω 2χιτος καθώς πως ακριβώς θα supportareis όταν πέφτεις πρώτος?
Επίσης ο lock έκανε σχεδόν πάντα ulti αφού είχε ήδη πεθάνει κάποιος απο εμάς (χαρακτηριστικό το 47 λεπτό νομίζω) ..
Εμ πάση περιπτώση,τίποτα απο αυτά δεν αλλάζει το ότι δεν θέλω να ξαναπαίξω wb τουλάχιστον μέχρι να δώ κάποια βελτίωση σύμφωνα με τις δικές μου προυποθέσεις...Anyway..
@ali[gi] 2 φορές μίλησα σε όλο το game στο all εσύ έβγαλες συμπεράσματα...Είσαι ποιό χαζούλης και απο τον AR2488 που κάνει acc για να χαλάσει το game AR2488..Εκλαιγα και έλεγα noobades στο παιχνίδι το team μου λοιπον,ναι..Που??? Μπορώ να δώ? ^^
Θεικό intro πολύ καλύτερο απο το παλιό Gj!!!
Αγαπάμε φασολάδα!! ^^
Have fun!
Gtp commentary ήταν. Όταν το είδα δεν ήθελα να το ανεβάσω γιατί είναι άθλιο. Τον μισό καιρό δε παρακολουθώ καν το game γιατί καταρρέουν τα παντα (skype, xsplit, κλπ).
Αλλά thanks που είστε ευγενικοί και υποστηρίζετε τις προσπάθειες μας!
[B][I][COLOR="Red"]ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΨΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
Koita kirie kathigita , kanete toso kopo gia na bgoun ston aera kai mas dinete tin dinatotita na paizoume cm gia tin plaka mas me alla atoma.Sxedon ola ta proigoumena wb itan mia xara , auto den itan kai toso , alla afou prospatheite simasia ( gia mena toulaxiston ) exei i prospatheia . o_O
( Click to show/hide )
re min tsakonestai..pooooooooo.........poso moyrmoyrides einai oi antres telika.....Mια αναθεματισμενη φορα συνεβη αυτο το πραγμα μου το χτυπας ακομα.Γαμω.Ελεος!!!!! ^^