Πετάχτηκε το άλλο το troll πάλι, κρυμένο στην γωνία ήταν
welcome back κανε edit ρε moderator εισαι παλι?!
είπε ο stala
Θα συμφωνήσω στο ότι παλιότερα έπαιζα καλύτερα. Αλλά δεν θα συμφωνήσω στο ότι παίζεις καλύτερα από μένα όσες φορές τύχαμε enemy εγώ σε νίκησα ... Ελπίζω να μη τα πιστεύεις αυτά που λες !! Πάντως αν θες μπορούμε να παίζουμε συνέχεια enemy μπας και πάρω κανένα gold
Οι ορκωτοί λογιστές ασχολούνται με ελέγχους της οικονομικής διαχειρίσεως των δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών
και επιχειρήσεων ή εκμεταλλεύσεων, ανεξαρτήτως της νομικής τους μορφής (ιδρύματος, εταιρείας ή άλλου νομικού προσώπου δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου). Αυτά που λέει και ο fantouthe από κάτω.
Last edited by kagouras21.; 17-05-2015 at 06:53 PM.
( Click to show/hide )( Click to show/hide )
( Click to show/hide )
re mages ego 8a rotiso kati asxeto.
ti einai orkotos logistis?
orkizese oti 8a kaneis sosta tis forologikes diloseis?
elegxoun oikonomika dhmosious kai idiwtikous organismous kai epixeirhseis
Βασικά για πολλά σε είχα ικανό αλλά να λες και ψέματα δεν σε είχα. Πότε παίξαμε αντίπαλοι και με νίκησες?Να ήταν 1 game και αυτό προφανώς το πήρε το team σου όχι εσύ. Ελπίζεις να μην πιστεύω αυτά που λέω που σε όσα games παίξαμε μαζί ήμουν μακράν καλύτερος? Δεν περιμένω να το παραδεχτείς γιατί είσαι αρκετά εγωιστής σε αυτό το θέμα αλλά άστο φίλε, ούτε για αστείο δεν παίζεις καλύτερα από εμένα αυτήν την στιγμή...Όσο για το enemy και gold, όποτε θες, αρκεί να είναι με random team όχι να βρίσκεις άτομα να σου πέρνουν game.....
ΥΓ. Το μόνο που δεν έχασες, σύμφωνα με τα τελευταία games που σε έκραζαν μερικοί Mates είναι το ταλέντο σου στα steal.....
Last edited by STALAVISTA; 18-05-2015 at 10:23 AM.
τωρα μαλιστα!!
welcome back man!
Originally Posted by h3rmit
Δεν γνωρίζω ρώσικα, ούτε όφειλα να γνωρίζω. Όταν είδα να γράφει "pidar jobani", νόμιζα πως ήθελε να γράψει "πήδα ρε τσομπάνη".