Γενικές - προσωπικές πληροφορίες
Όνομα: δημητρης
Επάγγελμα / βασική απασχόληση: μηχανικος αυτοκινητων ιεκ ΑΚΜΗ
Χώρα και περιοχή διαμονής: Ελλαδα-Θεσσαλονίκη
Ποιό είναι το επίπεδο σας στα Αγγλικά; αρκετα καλο
Περιγράψτε μας με λίγες λέξεις τον χαρακτήρα σας:ηρεμος/φιλικος/καλοκεφος/(ομορφος)/ γενικα ειμαι καλο παιδι ΄π
Πόσο συχνά λογομαχείτε και τσακώνεστε; σπανια
Πόσο εύκολα επικοινωνείτε μέσω του διαλόγου χωρίς εντάσσεις και διαπληκτισμούς; πολυ ευκολλα!
Forum
Έχετε διαβάσει τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία του Nol και συμφωνείτε να τους ακολουθείτε πάντοτε; φυσικα και τους ξερω
Πόσο συχνά ασχολείστε με το forum; καθε μερα.
Έχετε φάει ποτέ ban στο forum; Αν ναι,για πόσο διάστημα; 2-3 απο δικα μου λαθοι
Υπάρχουν κάποια members που μπορούν να εγγυηθούν για εσάς; εμμμ... G0SUGAMER The_New_Guy yesuseeme da-hatsu kai alloi!
Battle.Net
To name σας στο Battle.Net [Main Account]: me[G]a
Έχετε ξαναυπάρξει admin; Αν ναι,που; ναι και στο Eleos και στο Nol βασικα στο Nol ημουν ακομα admin απλα αλλαξε το channel της nol και δεν ειμαι τωρα.
Έχετε προηγούμενη εμπειρία από άλλα channels/leagues; edc/nol/eleos/n1/48/ymc kai alla!
Έχετε πρόβλημα τήρησης της ιεραρχίας και υπακοής σε ανώτερα στελέχη (staff); οχι απολυτος κανενα
Πόσο καιρό παίζεται τα διάφορα custom games που προσφέρονται από το league μας; απο τοτε που αρχισα την ντοτα
Πόσες ώρες θα διαθέτετε παίζοντας games επιβάλλοντας την τάξη και επιφέροντας την ηρεμία; μεσημερια και βραδυα μεχρι το πρωι
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; για να φτιαχνω φκειμς με τα παιδια να παιζουμε κλπα να βοιθησω καλητερη διεξαγωγη και αλλα!
Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία ως admin; καμια
Γράψτε μας τα στατιστικά σας από τα bot (πατήστε στο channel #nol-games την εντολή !stats): ----------
Διάφορες άλλες
Είστε premium χρήστης; οχι.
Χρησιμοποιείτε εσείς ή κάποιος φίλος/γνωστός σας admin card για το αίτημα σας; οχι!
Έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο; μπα δεν νομιζω