IRC Nickname: ownerIShere
Q-Auth: ownerIShere
Garena Name: ownerIShere
Garena UID:20366574
Από που είστε; Ειμαι απο Θεσσαλονικη μερια
Πόσο χρονών είστε; 16
Αυτή τη στιγμή είστε μέλος σε κάποιο clan/team; Αν ναι, δώστε μας μερικές πληροφορίες σχετικά με αυτό. ειμαι σε ενα clan καποιον real life φιλων τιποτα σημαντικο.
Πείτε μας λίγα λόγια την ιστορία σας στο DotA gaming.(Πόσο καιρό παίζετε, προηγούμενη εμπειρία από inhouse leagues, tournaments κτλ.) εχω πεξει dota για περιπου 3,5 χρονια. εχω παιξει σε διαφορα league στο garena οπως : eal,gnet league,escape, και σε καποια league στο rgc.
Μπορείτε να παίξετε όλους τους ρόλους(Support, Ganker, Carry etc.); Να ξέρετε πως δεν ζητάμε να είστε τέλειοι σε όλους, αλλά, τουλάχιστον, να μπορείτε να τους φέρετε εις πέρας αξιοπρεπώς.
Ναι πιστευω πως μπορω . αν και για να πω την αληθεια παιζω περισσοτερο support, και με δυσκολευει λιγο το carry αλλα νταξει ειμαι σε ενα αρκετα αξιοπρεπες level.
Postάρετε,τουλάχιστον, 1 αξιοπρεπές replay από Inhouse League/Clanwar/Mixed/5vs5, χρησιμοποιώντας το www.adotaparser.com/upload. http://www.adotaparser.com/dota-replay/18588
αυτο ειναι το μοναδικο replay που βρηκα .
Ξέρετε να χρησιμοποιείτε IRC, Garena, Teamspeak, Skype; βεβαια.
Γνωρίζετε τους κανόνες και είστε απολύτως σύμφωνοι με αυτούς; ναι.
Από που μάθατε για το συγκεκριμένο league; απο εναν φιλο τον leykos_araphs.
Γνωρίζετε κάποιον από το staff team ή κάποιον από τους vouched παίχτες; Αν ναι, ονοματίστε τους παρακαλώ.
leykos_araphs, bad-.-wolf.