Το mymgn pleon oxi apla exei piasei pato alla apopato.. mpika sto game ap1001 kai mpike i poutana i zera me account dimotikou LIFEDEATHDOMAIN τον τρολαρα σε τετοιο βαθμο για το nick ( ουτε καν εβρισα τσεκ τα λογκς) που μπηκε με το αaccount tis pitsirikas na m dwsei ban gia manners leei . AAAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAXAX..
Hermit des to lobby kai prakse analoga kai profanws an thes na paizoume estw k ligo sovara demote Mornistar p dinei to account kai ton kwdiko sti zera gia na banarei.
grafei reason manners p ton trolara gia to nick dhmotikou p usare..dn iparxei ixnos athirostomias...isa isa p me apokalei autistiko k einai koinwnikos ratsimos ws ipotimitikos xar/smos kai asevia gia ta atoma me auti tin pathisi.
Vgike apo to lobby arwn arwn gia na mpei me to acc tis morningstar gia na m dwsei ban sto main..kai kala oti tha me ponesei estw kai to temporary ban sto main p paizw tous teleftaiaous 5 mines me alts :') :') SAS PONAEI O CAPTAIN BRATS
Re xaze to oti dn tha paiksw me to main account m akoma k gia 1-2 xronia den me apasxolei kan xazouli...tin wra m pernaw dn einai h zwh m i dota...wstoso auto p egine pernaei kathe orio k prepei na ginoun oi analoges kiniseis