Γενικές - προσωπικές πληροφορίες
Όνομα: Παναγιώτης
Επάγγελμα / βασική απασχόληση: Πρόσφατα άλλαξα επάγγελμα και τώρα είμαι... Φούρναρης
Χώρα και περιοχή διαμονής: Κρήτη
Ποιό είναι το επίπεδο σας στα Αγγλικά; Πολύ καλό αν και δεν έχω δώσει για Lower
Πόσο εύκολα επικοινωνείτε μέσω του διαλόγου χωρίς εντάσσεις και διαπληκτισμούς; Πραγματικά δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί δεν πέρνω ποτέ στα σοβαρά άτομα που βρίζουν πίσω απο Η/Υ.Ξέρω να επικοινωνώ πάντα με όμορφο τρόπο και να λύνω προβλήματα .
Forum
Έχετε διαβάσει τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία του καναλιού μας και συμφωνείτε να τους ακολουθείτε πάντοτε; Μάλιστα! Τους έχω διαβάσει και συμφωνώ .
Πόσο συχνά ασχολείστε με το forum; Κάθε μέρα παρακολουθώ όλα τα Sections .
Έχετε φάει ποτέ ban στο forum; Αν ναι,για πόσο διάστημα; Οχι ποτέ.
Υπάρχουν κάποια members που μπορούν να εγγυηθούν για εσάς; Ατομα που με γνωρίζουν .
Battle.Net
To name σας στο Battle.Net [Main Account]: FSC_antimatter
Έχετε ξαναυπάρξει admin σε άλλα channels/leagues; Αν ναι,που; Μόνο στο ELeos .
Έχετε πρόβλημα τήρησης της ιεραρχίας και υπακοής σε ανώτερα στελέχη (staff); Κανένα πρόβλημα .
Πόσο καιρό παίζεται τα διάφορα games που προσφέρονται από το league μας; Παίζω Dota πολλά χρόνια ανα διαστήματα όμως σταματούσα.
Πόσες ώρες θα διαθέτετε παίζοντας games επιβάλλοντας την τάξη και επιφέροντας την ηρεμία; 2-3 ώρες ανάλογα και το πρόγραμμα μου.
Γιατί θέλετε να γίνετε Admin; Θέλω να βοηθήσω όπως βοηθάω και στα Public για λιγότερα προβλήματα και διαπληκτισμούς ανάμεσα στους PLayers .
Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία ως admin; Οχι γιατι όπως προανέφερα ξέρω τους κανόνες και δεν τσακόνομαι ποτέ για ένα παιχνίδι γιατί είναι ένα παιχνίδι για να περνάμε καλά και να πορωνόμαστε με τη καλή εννοια.
Γράψτε μας τα στατιστικά σας από τα bot (πατήστε στο Irc τις εντολές .stats και !stats):
[NoL]: Games played For [fsc_antimatter]: [2] ALT: [16.2s] ASR: [98%] First Game: [2014-03-17] Last Game: [2014-03-18] Play Time: [42m] Gold:[60] Level:[1 -> 42/100] Rank:[N/A]
[fsc_antimatter]: Forum: [FSC_antimatter] Games: [948] ALT: [15.11s] ASR: [98%] Rated games: [809] Score: [1226.82] Rank: [1923] First game: [2013-02-10] Last game: [2014-03-28] Play time: [3wks 3ds 18hrs 38mins ] Gold: [5433]
Έχετε δεχτεί πολλές φορές ban στο παρελθόν στα bot μας; Οχι Ποτέ.
Διάφορες άλλες
Είστε premium χρήστης; Οχι
Χρησιμοποιείτε εσείς ή κάποιος φίλος/γνωστός σας admin card για το αίτημα σας; Οχι δεν θα ήθελα να γίνω Admin με Admin Card .
Έχετε να προσθέσετε κάτι άλλο; Φίλοι και γνωστοί με φωνάζουν Πάνο...Οχι κάτω Πάνο απο πιτσιρικάς έχω κάνει πολλές δουλείες στη ζωή μου, τώρα στα 24 μου θέλω να ξαναγίνω πιτσιρικάς
Στον ελεύθερο χρόνο μου παίζω Τζουρά ( ένα είδος ανάμεσα στο μπουζούκι και το μπαγλαμά για όσους δεν ξέρουν ) , Μπάσκετ , Ταινίες , καφεδάκια , ποτάκια και κάνω σχέδια (ταττου , σκίτσα , αγιογραφίες , τοιχογραφίες ) κατα παραγγελίαν
Οσο αφορά τη Dota παίζω απο 5.84b και πριν υπάρξει το ELeos είχαμε τη CLan ALLSTARS οσπου έσπασε και πήρανε το Channel οι ξένοι γνωστό σήμερα ώς Channel ALLSTARS . Εχω δημιουργήσει σχετικά πρόσφατα μια CLan Πολύ καλά οργανωμένη και άτομα με κάλα χαρακτηριστικά ... Μια CLan όπως τους παλιούς καλούς καιρούς οπου είμαστε όλοι μια παρέα.
Είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ όποιον με χρειάζεται.
Ευχαριστώ εκ τον προτέρων