Personal Info
Your name: Θεόδωρος
Date of Birth: 12/8/1997
Your country: Ελλαδα
Occupation: Μαθητής 2ρας λυκείου
Spoken languages: Ελληνικα,Αγγλικα,Γερμανικά και τα 3 άπιαστα.
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: PBTeodor
Former experience and/or safelisted channels: Garena/NASA/Eleos & μερικά custom games. Παίζω πολλά χρόνια dota. Τουλάχιστον από την 6.26
Your activity and average playtime each week: 20 ώρες σίγουρα στο eleos
Which time of the day you usually play: μεσημέρι, απόγευμα
How long you have been playing DotA: όπως είπα πολλά περίπου από τότε που βγήκε η 6.26
Your ability to communicate with others: Όπως θα διαβεβαιωσουν πολλά άτομα πιστεύω, πολύ καλή!
Have you read the rules and agree to follow them? Τους εχω διαβασει αρκετες φορες και ειμαι συμφωνος
How do you react/behave when you're under pressure? Όσο ήμουν admin muteαρα τον εαυτό μου! Τωρα απλά θα βρίσω λίγο τον αδερφό μου (:Ρ) και δεν θα επιρεασω τη ροή του παιχνιδιού!
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Βεβαιως οχι, ποτέ δεν είχα!
Is there anyone who can vouch for you? Πολλά άτομα που έχω γνωρίσει ελπίζω να έρθουν και να με στηρίξουν! Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα.
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά τα λάθη μου ως admin. Ζητάω ξανά τα rights για να αλλάξω την εικόνα που έδειξα ως ανίκανος admin. Είμαι από τα λίγα άτομα που "αγαπάνε" αυτό το channel. Θέλω λοιπόν να βοηθήσω στο να κανΩ περισσότερα games ιδανικά για έναν gamer.
Why should we pick you and what can you offer to us: Θα σας βγάλω ασπροπροσωπους συνεισφέροντας σε καλύτερα παιχνίδια καθημερινώς με τη σωστή χρήση των δικαιωμάτων που εσείς θα επιλέξετε αν θα μου δώσετε!
Are you premium member?: Ναι
Are you using or a friend of yours an admin card?: Οχι
A few things about yourself: Είμαι μαθητής σε γερμανικό σχολείο στην αντίστοιχη 2ρα λυκείου. Ασχολούμαι με Photoshop και περνάω πολλές ώρες στο forum και στο eleos/custom games. Παρακαλώ μια ακόμα ευκαιρία. Δεν θα ξαναδωσω δικαίωμα για abuse! Ας είναι η τελευταία.