* Το όνομά σας: Νικολαος
* Battlenet account: Ali[Gi]
* Gaming History:Ξεκινησα στην αρχη με public games,επειτα το εψαξα λιγακι το θεμα και αρχισα να παιζω nol,εγινα vouch σε πολλα channels οπως gr,grc2,nol,rgc,pdc,eleos επαιξα λιγο dota-league αλλα μετα το παρατησα λογω υποχρεωσεων!Τωρα πια εχω καθιερωθει στο Nol αφου ειμαι admin εδω και 1.5 χρονο τωρα!
* Πόσο καιρό ασχολείστε με την Dota: 3-4 χρονια περιπου!
* Πως αντιδράτε/συμπεριφέρεστε όταν βρίσκεστε υπό πίεση: Dota is just a game.Εγω θελω να διασκεδαζω καθε παιχνιδι μου.Ειμαι παρα πολυ ψυχραιμος και πολυ ηρεμος στις αντιδρασεις μου.Αυτο μπορειτε να το καταλαβετε απο το οτι ειμαι 1.5 χρονο admin στο nol και δεν εχω δωσει κανενα μα κανενα δικαιωμα για το οτιδηποτε!
* Έχετε διαβάσει τους κανόνες και συμφωνείτε να
τους ακολουθήσετε? Φυσικα και διαβασα τα rules αλλωστε παιζω αρκετο καιρο και εχω αφωμιοθει με τα rules!
* Replay στο οποίο έχετε υπάρξει captain: http://www.mediafire.com/?ir375pio7po3q3x
To replay ειναι απο ενα παιχνιδι το οποιο εγινε end λογω dc ενως παιδιου απο το αλλο team και εχω ενημερωσει τον pause_gia_wc οτι αμεσως μετα παιξαμε rmk με ap mode same picks απλα σε αυτο το replay μπορει να δει τα παντα.Το πως παιξαμε τα lanes πως πηγαν τα obs κτλπ!Ευχαρισω εκ των προτερων! ^^