Σήμερα θα σας αναλύσω τον αγαπημένο μου carry hero
Συμπαθω τον WEAVER ιδιαιτέρως , λόγω του ότι πέρα απο κόφτης παίζεται και ως ganger και ως κατακάποιο τρόπο Tank λόγω του -ms και της ulti του..
1ον τα skills
Παρατηρώ πολλές φορές κάποιους να κάνουν το υπέρτατο λάθος να ανεβάζουν το 3ο (Geminate attack) και όχι το 1ο (The swarm) με το οποίο μπορεί να πάρει solo kills αλλά και να παίξει σημαντικό ρόλο σε massive fights...
Το geminate attack παίζει σημαντικό ρόλο όταν αποκτίσει ο hero κάποιο αξιοσέβαστο damage...
Στα 7 lvl λοιπόν έχω ανεβάσει τα εξής :
1o lvl 4 - 2o lvl 2 - ulti lvl 1
(προτιμώ τα 100pure dmg του Shukuchi παρά το lvl 1 geminate attack)
2ον τα items
Στο lane ξεκινάω σε AP με currier 1 slippers of agility 1 Healing salve kai 3 Ironwood Brances και συνήθως πάς middle lane.. επειτα με τα πρώτα Gold φέρνω με την κότα wraith band kai epeita αν πάρω kill πάω για perseverance(linkens) η για πιο γρήγορο spamm κάνω RING OF AQUILA.
Σε πολλά games το linkens δεν χρειάζεται οπότε ξεκινάω με Sange&Yasha γιατί θεωρώ πως ο hero έχει ανάγκη από λίγο STR..(με 1000 life κανείς δεν γάμησε)...
2ο item κάνω TREADS (agility) απ την στιγμή που έχω το επιθημητό life capacity.
3ο item οι επιλογές μου ποικίλουν αναλόγως την έκβαση του game και τα hero των αντιπάλων...
οπότε έχουμε και λέμε...Αν το game έχει πάει καλά μπορεί να βγάλει κανείς είτε RADIANCE είτε BURIZA είτε Monkey king bar εάν θέλει το κλασικό αγαπημένο DMG...εάν θέλει απλά να μην πέφτει φτιάχνει Heart of tarasque που σε συνδιασμό με Linkens sphear τον κάνει απλά "αθάνατο" (χρειάζεται να επισημάνω σε αυτό το σημείο πως αν έχει πάει καλά το game δεν χρειάζεται dmg items γιατι μόνο και μόνο από τα skills του,σε ανέβασμένο lvl "κόβει".
4ο butterfly h eterial blade (επιλέγω αναλόγως τα αντίπαλα και τα m8 heroes) θα δώσει το επιθυμητό agility...
Κάποιες φορές αξίζει να σημειωθεί ότι χρησιμότατο είναι σε κάποια fights (αν οι αντίπαλοι έχοθν πολλά stuns) και το Black king bar ή ακόμα σε gangs και το Orchid malevolence.