Your name: Έμιλυ( Click to show/hide )
Date of Birth: 31/08/1990
Your country: Greece /Λευκάδα
Occupation: Οτι μπορώ!
Spoken languages: Ελληνικά,Αγγλικά,Γερμανικά & λίγα Αλβανικά( Click to show/hide )
Experience, playtimes and general info:E εντάξει δεν είμαι pro αλλά βλέπω πολύ wodota και παίζω αρκετά κινέζικα .... Ξέρω μια μέρα θα κόβω άσχημα ...
Battle.Net Account: Cancer(k1d),Cancer[k1d],Cancer(k1d],Cancer.K1d etc όποιο δεν είναι Ban εν ολίγοις..
Former experience and/or safelisted channels: Χμμμμ , Eleos και καμιά φορά καταλάθος στο Nol + Garena (γιατί είχα Ban ip!)
Your activity and average playtime each week: Everyday i'm dotaling ... ┏( -_-)┛┗(-_- )┓
Which time of the day you usually play: Γενικά λιώνω όταν δεν έχω μπουγάδα ή να πλύνω πιάτα ή να πάω στο κέντρο απεξάρτησης ... Kαι όταν δεν είμαι αδιάθετη .. Ξέρετε νεύρα & feed = bad combination ..!
How long you have been playing DotA: 3 μιση μήνες..
Your ability to communicate with others: Απίστευτη ,είμαι γλυκιά με τρόπους με τρομερή υπομονή και πάντα ρωτάω τους συμπαίκτες μου ''τι κάνουν οι μητέρες τους''. Δεν νομίζω κανείς ποτέ να είχε παράπονο για την επικοινωνία μου μαζί του, εαν ναι απλά με ζηλεύει !
Have you read the rules and agree to follow them? Υeas it iz.
How do you react/behave when you're under pressure? . Προφανώς κάνω Plug , απο νέτ παίζω εύκολα πέφτουν οι γραμμές ... If u know what i mean .
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Και την μάνα μου Head admin Να κάνεις ΜΠΑΑΑ.. είμαι με Χ.Α!
Is there anyone who can vouch for you? ΕΓΩ , φυσικά ... Εαν δεν πώ εγώ καλό λόγο για εμένα ποιός θα πει .. ?? +1 ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΝΤΜΙΝ !