Spania periptwsh!!Enas (tiny) mou leei sto game enw xaname prepei na fugw einai polu sovaro alla eixe kaloutsiko score.M leei pata stats mou na deis kai eixe 40-0 wins loses kai kills deaths etc kai etc me av.stay 98% lew den m lene tpt ta stats sou alla ama einai tpt sovaro ade vges afou sumfwnousan peripou 5 atoma mazi me emena kai afton.Sto epomeno game mpainoume antipaloi kai enw nikousa mas leei sto all etuxe kati sovaro paidia prepei na fugw soz alla den mporw na meinw allo etuxe kati telospantwn.Tou lew re ec den vghkes kai prin (kai to xarakthristiko mou Oo).Den m apanthse kai leei prepei na fugw plz kai mou kanei wisp exw 40-0 plz ase me..Tou eipa fusika afou katalava pws to ekane gia na mhn parei loose pws ean vgei akoma kai me connection exeis ban kai eixe kai psilofail score se afto to game!!Afto p me provlhmatise einai pws eprepe na ton kanw ban giati einai profanes pws apla h8ele na leavarei gia win h apla kala ekana p ton sumvoulepsa na mhn to kanei xana afto giati o epomenos admin mporei na mhn einai kai toso elastikos?????(dEn leavare telika,phre loose)
Na kanw ban ama xanatuxei???H mono ama kanei to leave??