Χαίρεται μάγκες μου, ελπίζω να είστε όλοι υγιείς και εξήσου οι οικογένοιες σας !
Τα χρόνια περάσαν αρκετά γρήγορα αλλά στο τέλος καταλαβένουμε πώς τίποτα δεν ήταν τυχαίο και οτιδήποτε κάναμε 10 χρόνια πριν, ήταν επιλογές δικές μας και πολλοί έχουμε μάθει από αυτές και έχουμε γίνει καλύτεροι σε διάφορους τομείς στη ζωή μας.
Σίγουρα και η νοσταλγία είναι κάτι που θα μας ακολουθάει πάντα αλλά life goes on
Και εγώ έχω ονόματα που γνώρισα μέσω αυτής της πλατφόρμας τα οποία μερικά τα γνώρισα και real life όπως Jimkills, SoulStalk3r, KirchOff (dextermorgan), DanteChaos και και και... (sry εάν ξέχναω κάποιους) τους οποίους θεωρώ φίλους μου. Πιστεύω πώς πολλοί βρίσκετε τον εαυτό σας στα λόγια μου.
Καλή συνέχεια σε οτιδήποτε κάνετε και να είστε χαρούμενοι για τα παιδικά σας χρόνια έτσι οπώς τα περάσαμε. Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε χίλια δυό διαφορετικά πράγματα αλλά μας άρεσε και το κάναμε. No regrets
Το πόσο έχουμε μεγαλώσει μπορείτε να το διαπιστώσετε βλέποντας το ιστορικό από τα πόστ που κάνατε κάποτε. Πώς σκεφτόμαστε σήμερα και τι μπούρδες λέγαμε τότε.
Κονάμι bro, gomari ne kefala petino <3
Να ξέρετε ο αγαπημένος σας αλβανός ρίχνει και καμιά ματιά στο mymgn κάθε τρίμηνο... ίσως και λίγο πιο συχνά.
Φεύγοντας θυμήθηκα έναν leav που τριγυρνούσε κάποτε με κάτι χαρτοπετσέτες zewa. Μήπως του περίσσεψε καμία από τότε ? Who knows..
Εις το επανιδείν,
janaQi