Originally Posted by
LedKashmir
Αν δεν θυμασαι και δεν καταλαβαινεις δες τα thread μου για τη ΧΑ και τι γραφαν τοτε τα φασιστακια απο κατω!
Που ειναι αυτος ο hellas george, G0dL1k3 και κατι αλλα φρουτα και κατι ισαποστακηδες νεοφιλελεδες Π.χ. meepeises, small_H0uz0uris, jERICHO_941, spitonoikokurhs ηθελα να ξερω ή οπως το kolonoobo που τους πειραζαν τετοια τοπικς! Ολοι στις τρυπες τους
Έχω μεγαλώσει πλέον και έφυγα από τη χώρα και δεν βλέπω να γυρνάω γιατι δουλειά ΔΕΝ! Το άγχος και η μιζέρια με κατέστρεφαν ψυχολογικά. Τα παρακολουθω τα τελευταία 3 χρόνια όλα απέξω. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες σαν λάος και πάνε στράφει.
Απλά έχω να πω σε όλα αυτά τα τσουτσέκια που δυστυχώς πλέον είναι οι νέοι εργαζόμενοι ότι είστε πολύ ΜΑΛΑΚΕΣ και η χώρα με τέτοια μούτρα σαν του λόγου σας δεν πρόκειται να παει πουθενά! Φασιστάκια και ισαποστάκηδες.
Τα έκανε σκατά ο Σύριζα και πήγατε και ψηφίσατε ως καλύτερες επιλογές τους κατσικοκλέφτες μεγαλειομανείς της ΝΔ, απατεώνες βελόπουλους και κάποιοι και τη ΧΑ μέχρι και τις τελεύταιες εκλογές. Είστε για σφαλιάρες όλοι σας!