Your name:Αντωνης
Date of Birth:16/4/1995
Your country:Eλλαδαρααααααα
Occupation:Μαθητης !
Spoken languages:Ελληνικα,Αγγλικα,Γαλλικα
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account:Antony_Is_Cool
Former experience and/or safelisted channels: Clan oTrS , Clan 48 , Clan OPP , Clan GUT , Clan MS4S , etc. και επαιζα ελαχιστα garena
Your activity and average playtime each week: Eιμαι πολυ active κ εχω απλετο χρονο κατα την διαρκεια της εβδομαδας , οποτε μπορω να αφιερωσω αρκετο χρονο στο clan NoL
Which time of the day you usually play: Πρωι, μεσημερι , βραδυ , οτι ωρα μου ερθει ορεξη = )
How long you have been playing DotA: απο πολυ μικρη ηλικια ( 9 ) οταν πρωτοεπαιζα με τα παιδια στο νετ x-hero κ ντοτες
Your ability to communicate with others:Αρκετα καλη , δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν , το μονο που μου την δινει ειναι το εριστικο gameplay
Have you read the rules and agree to follow them?Ναι , αρκετες φορες
How do you react/behave when you're under pressure? . χαλαρα ,βαζω on thn tracklist mou k eimai gg alehandros
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Οχι κανενα προβλημα
Is there anyone who can vouch for you? Δεν ξερω , οποιος θελει ας ερθει = )
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Διοτι στο ClaN NoL δεν εχει αρκετους admins και ετσι δεν δημιουργουνται αρκετα games κατα την διαρκεια της ημερας , ετσι εγω αν γινω αντμιν θα μπορω να κανω games οποιαδηποτε στιγμη !
Why should we pick you and what can you offer to us: πιστευω οτι θα ημουν μια καλη προσθηκη στην ομαδα των αντμινς στο νολ , ημουν και παλαιοτερα αλλα οταν βγηκε το μπαν απο το antony_is_Cool παρατησα το αντμιν ακκ ( antonyiscool )