Θα ηθελα να μαθω πως παιζετε ο morph...
Θα ηθελα να μαθω πως παιζετε ο morph...
Για εμένα ο συγκεκριμένος έχει σχετικά στάνταρ items:
( Click to show/hide )
Τα skill εγώ τα παίζω έτσι:
( Click to show/hide )
Πως μπορω να τον ξεκηναω? Με τι items στν αρχη δλδ
Αν πας mid μπορείς να πας για γρήγορο bottle build δηλαδή
x3 branches + 1 salve/tango
αν πας σε lane μπορείς να παρείς και items για να σηκώσεις agility δηλαδή:
x3 branches, slippers of agility, circlet + tango
Μετά αναλόγως των enemy αποφασίζεις και το item build.
Εγώ το πάω κάπως έτσι, αν δω πως έχουν πολλά ψωμιά heroes πάω για Etherial αμέσως μετά το treads και το acquila magic wand(και έχω και ένα bottle άμα έχω πάει Mid)
Μετά το Etherial όλα τα items βγαίνουν εύκολα και ένας καλός συνδιασμός που θα σου πρότεινα είναι να πας Manta, BKB (σε περίπτωση που οι αντίπαλοι έχουν πολλά AoE και nukes) και μετά πας να βγάλεις αυτά τα 3 items: Skadi, Satanic & Butterfly (εγώ προτιμώ το Satanic + Skadi για να σηκώσω πολύ Hp και να προχοράω με 1 str ^_^)
Ενώ αν δω πως υπάρχουν αρκετοι tank heroes η Heroes που γενικώς αντέχουν από το nuke Etherial, adaptive strike + wave, μετά τα Treads, acquila, magic wand πάω για linkens/manta style και μετά butterfly.Μετά το butterfly πάω για MKB και αν διαρκέσει πολύ το game μπορεί να βγάλω και κανα Skadi.
Αυτά όσον αφορά το item build, τώρα όσον αφορά το skill build εγώ είμαι απόλυτος.
Ο καλύτερος δυνατός συνδιασμός για τον Morph τώρα πια είναι
Waveform + Morph, ούτε waveform + stats ούτε waveform + adaptive strike.
άρα πάνω κάτω καταλαβαίνεις τι skills παίρνεις.
μόλις μαξάρεις waveform + morph τότε μαξάρεις και το adaptive strike, ε και την ulti την πάιρνεις όποτε πιστεύεις πως θα την χρειαστείς εγώ προσωπικά την παίρνω μετά τα 13-14 lvl.
Αλλά και εσύ ρε αγόρι μου τώρα βρήκες να μάθεις Morph;Τώρα πια έφαγε πολύ nerf αν το ψηνόσουν πριν 2-3 μήνες θα έβλεπες μεγάλη διαφόρα.
Anyway, ελπίζω να βοήθησα.
Last edited by EbToxX; 30-12-2012 at 06:42 PM.
δεν ξέρω εγώ πιστεύω είναι πολύ δυνατός ο morrph απλά πέζε full 3η στην αρχή για κανά κριπ και μετά απλά φάρμαρε στο φούλ
Από τους καλύτερους παίχτες που μπορούν πολύ έυκολα να πάρουν ένα παιχνίδι.
Spells:
1η
σταυρό
1η
σταυρό
1η
2η
1η
2η
2η
ulti
ulti
σταυρό
2η
ulti
3η
σταυρό
3η
σταυρό
3η
σταυρό
3η
σταυρό
σταυρό
σταυρό
σταυρό
Items:
Treads/Phase ανάλογα,
Bottle + 2 wreath band ή ακόμα και 3 άν χρειαστεί,
Yasha
Ethereal
Monkey
Butterfly
Divine
Ειναι πολυ απλα τα πραγματα...
Morphling παιζεις ΜΟΝΟ οταν εχεις team και εχεις σκοπο να πας σε tri-lane.
Skill Build
1st LvL (και full Agility)
2nd LvL
Απο εδω και περα Bonus+Wave εναλλαξ.
Μεχρι τα 8 LvL που περνεις
Items
Το λεω απο τωρα... σε περιπτωση που υπαρχει απεναντι hero οπως lion, venge, lina κτλπ
το Manta Style, οπως και το Yasha βγαινουν μετα το Linken's Sphere.
Και βεβαια αμα συμβει αυτο το Monkey King Bar περνει πουλο! :Ρ
Last edited by Veela; 23-01-2013 at 09:29 AM.
GSS3 aka Wiz.Jiz για τους παλιους.
http://www.mymgn.com/board/member.php?u=115403
prwto lvl wave 3o kai 2o apo 1lvl kai full wave stats sthn arxh... etherial manda linkens
και εγω αλλά αντι για μαντα κανω σκαντιprwto lvl wave 3o kai 2o apo 1lvl kai full wave stats sthn arxh... etherial manda linkens
foberos hero ego ton paizei me poli strenght gia na giriso ta ipolipa full agility. treads sky linken taraske butter meta gg,
kita ama ksereis na usareis kala to trito sou apla tha gamas!!!!
( Click to show/hide )