Όνομα : Σέργιος
Βattle.net Αccount : 1vs6
iRC name: enavseksi
Θέση του staff : Dota Head Admin / Mymgn Administrator
Σχετικά με εμένα : Ονομάζομαι Σέργιος και είμαι 24 χρόνων (1992). Η καταγωγή μου είναι από Θεσσαλονίκη όπως επίσης και ο τόπος κατοικίας και οι σπουδές μου. Γενικώς ακούω νέες ιδέας , είμαι αρκετά κοινωνικός αλλά ταυτόχρονα και νοήμων άτομο με κριτική σκέψη ώστε να μπορώ να ξεχωρίζω το σωστό και το λάθος. Πιστεύω ότι στις ποιο πολλές επιλογές δεν υπάρχει σωστό ή λάθος ,εκτός από ακραία συμβάντα, και ο καθένας έχει την γνώμη του. Για αυτό το λόγο είμαι υπέρ των άρτιων τεκμηριωμένων απόψεων , γιατί φυσικά υπάρχουν και πράγματα που δεν γνωρίζουμε ή δεν λαμβάνουμε υπόψιν μας. (Τα τελευταία για αυτούς που κράζαν που αιτιολογούσα συνεχώς)
Δυστυχώς στην σύγχρονη εποχή , με το που με γνωρίζει κάποιος και έξω και bnet ρωτάει για την ομάδα. Η ποδοσφαιρική ομάδα είναι ένα θέμα μείζονος σημασίας για όλους πια. Για να μην το λέω στον καθένα ξεχωριστά ,γιατί μόνο στο bnet με έχουν ρωτήσει παραπάνω από 30 άτομα, η απάντηση είναι μία : ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ .Το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να μαλώνω με άλλους φανατισμένους οπαδούς και να υποστηρίζω 11 αγράμματα που βγάζουν εκατομμύρια σε τέτοιες μέρες. Το κακό μάλιστα είναι ότι δεν υποστηρίζετε απλώς μια 'Α' ομάδα αλλά βρίζετε και πλακώνεστε με συμπολίτες σας για έναν τόσο ανύπαρκτο λόγο για μένα.
Σχετικά με το Community:
Είμαι στο Community 4+ έτη. Γνωρίζω από forums και ασχολήθηκα αρκετά με το συγκεκριμένο και έτσι ανέλαβα την πρωτοβουλία να στείλω αίτηση για staff. Και εγώ άνθρωπος είμαι , και αν πιστεύετε ότι έχω κάπου άδικο , επικοινωνήστε μαζί μου. Γενικώς ανέλαβα αυτήν την θέση γιατί αφιέρωνα αρκετή ώρα έτσι και αλλιώς στο forum και επιπλέον ήθελα να βοηθήσω και εγώ όσο το περισσότερο μπορούσα .Είναι ένα δωρεάν forum με δωρεάν bots για τον καθένα και για αυτό ήθελα να βοηθήσω τους υπόλοιπους και όχι μόνο να "εκμεταλλεύομαι" τα δωρεάν προνόμια.
Σχετικά με το dota
Πρώτη φορά έπαιξα ,αν θυμάμαι καλά, 1η γυμνασίου σε lan. Στην αρχή δεν μου άρεσε γιατί τότε έπαιζα μόνο first person shooter παιχνίδια. Στην 2ερα που το πήρα σπίτι μου τότε το συνήθισα και άρχισε να μου αρέσει. Στην αρχή έπαιζα costum game με AI maps για να μάθω τα βασικά και μετά άρχισα garena γιατί δεν είχα official cd keys αφού το είχα αντιγράψει το παιχνίδι. Για 4 χρόνια έπαιζα από 1,2 ώρες την ημέρα σε διάφορα garena rooms. Μετά την 3 λυκείου αγόρασα τα cd και άρχισα battlenet. Σαν επίπεδο θεωρώ τον εαυτό μου πολύ μέτριο με αυξημένες θεωρητικές γνώσεις. Πιστεύω ότι όλα εξαρτώνται από τι αντίπαλους θα έχεις στο lane , το επίπεδο των συμπαικτών , τα κατάλληλα items κτλπ γιατί πάνω κάτω σε sh τα last hits είναι ίδια. Γενικώς προτιμώ ρόλους support γιατί αυτό έμαθα , αφού κανένας δεν θέλει να παίξει support. Γενικώς, είμαι οπαδός του full οργανωμένου παιχνιδιού , πράγμα που στο eleos δεν συμβαίνει συχνά με random players.
Τρόποι επικοινωνίας
1) μήνυμα στο profile
2)private message (στο mymgn ofc)
3)irc ...../join #dota-alliance για όσους δεν γνωρίζουν
4)skype : sergios_1992