Results 1 to 6 of 6

Default [ACCEPTED] Unban Request : AXIOUPOLI

Your Battle.Net nickname:AXIOUPOLI
    Game name:nlgataki
    Admin name:gatakia_iste
    Reasonluger
    Time of event:sto proto 5lepto
    Further details:eixa asxima spikes logo tou internet mou. eipa kiolas ton admin na patisei mia ping na do ti paizei kai eida oti eimoun o monos me 150 ping. meta apo 2 lepta me petaei kai mou rixnei ban. Giannare kane unban! :P

Rank: Disciple

as miliso ke egw lipon kano game ke itan ena pedi sto game name den thimame ke axioupoli den ithele na ine se seam team mazi tou ke me ipe na kano kati na min ine mazi ke ton kano team na mpi mazi mou ala den patise ke meta otan arxise to game arxise to spam oti gt ton evala mazi t ke tlp ke me ipes mia fora mono spikes egw ekana sinexos ping ala esy den kolouses mexri to 7 meta omos otan pirame kill afto to pedi esy to travikses mia fwra to ksana evales na fenete oti kolas ke meta to travikses olo ke epeses ke etsi egw se ekana ban afta apo mena

ke to name tou game itan nlgata
    Last edited by gatakia_iste; 18-02-2012 at 05:41 PM.
    <+NOL-IFABOT> FRAOULES: eimai betovlakas
    LES KAI DEN TO KSEROUME

Default unban request: AXIOUPOLI

thes na anevaso kai to reply tora. loipon les oti patouses sinexos ping eno patises ping mia fora otan paraponethika oti exo spikes. episeis les oti arxisa na spammaro epeidi eimoun team me ena paidi kai sto telos sou zitisa kai signomi pou den eixa dei oti me kanes team.Auta kai apo mena kai min do allo post diko sou edo. auta pou eipes peri ping mou ftanoun.. unban.w3g

Rank: Disciple

file akou na dis den exw kanena provlima mazi s as ginis unaban egw se ekana ban gt patisa ta stats sou ke ixes poli xamilo ke etsi se ekana ban ala oxi na mou tin les dite to repley ama den patisa pano apw 3 fores ping ti na po tespa ke latency anevasa tespa [NoL]: [axioupoli]: Forum: [] Games: [190] ALT: [10.74s] ASR: [95%] apo afto mono katalava ote ise pluger ke se ekana pola ipa gl me to unban s
    <+NOL-IFABOT> FRAOULES: eimai betovlakas
    LES KAI DEN TO KSEROUME

Quote Originally Posted by gatakia_iste View Post
    file akou na dis den exw kanena provlima mazi s as ginis unaban egw se ekana ban gt patisa ta stats sou ke ixes poli xamilo ke etsi se ekana ban ala oxi na mou tin les dite to repley ama den patisa pano apw 3 fores ping ti na po tespa ke latency anevasa tespa [NoL]: [axioupoli]: Forum: [] Games: [190] ALT: [10.74s] ASR: [95%] apo afto mono katalava ote ise pluger ke se ekana pola ipa gl me to unban s
    sto eleos exo 2487 games me 95% stayrate kai to gnorizoun arketoi oti den exo kai to kalitero internet gia na paixo dota. Omos auto diatheto kai me auto paizo. Auto pou den mou aresei einai pou poulas "papa". Etixe na mai kai ego admin gia kamia 2000 games kai gnorizo ta commands. Mia fora patises ping kai kamia latency kai auto fenetai sto reply. Tespa den exei kai polli simasia auto apla tin epomeni fora frontise na eisai pio eilikrinis kai na prosexeis pou kaneis ban an kai einai dikaioma s....

Rank: Forum Addict

Το ban είναι δικαιολογημένο γιατί το 95% είναι χαμηλό.
    Μπορώ να εγγυηθώ εγώ για τον Axioupoli μιας και έχω παίξει πολλά games μαζί του.
    Παρόλα αυτά προσπάθησε να φτιάξεις λίγο το ASR σου γιατί σε κάθε dc που θα τρως οι περισσότεροι Αdmins θα σε κάνουν Ban.

Unban Request : Accepted
    Topic Closed.
    SkyWa1keR. is my E(the)ReaL. name...

( Click to show/hide )
    <+skywalker_> exei kaneis rights sto staff profiles section na kanei rename to thread mou?
    <@K[a]ne> 30 euro
    <@K[a]ne> to rename
    <+skywalker_> : D
    <+C0uP_d3_GrAcE> axaxaxaxaxxaaxxaax
    <+skywalker_> eeeee katse na to skeftw
    <+C0uP_d3_GrAcE> + 23% FPA ?
    <+skywalker_> emena de me peirazei i alitheia einai
    <+skywalker_> as meinei etsi tote
    <+skywalker_> axxaxaxaxaxa
    <+skywalker_> : D
    <+C0uP_d3_GrAcE> lol x D