-
[ACCEPTED] Unban Request : MaCaRoNiAmEkUmA
Your Battle.Net nickname:MaCaRoNiAmEkUmA
Game name:ap****
Admin name:karpetanali.
Reasonlugg
Time of event:10-14
Further details:το παιχνιδι ηταν απο την αρχη γεματο προβληματα καποια ατομα σπαμαραν στο αλλ και ο admin εκανε συνεχως mute σε μια φαση ενω γινοταν μαχη χωρις να εχω πεθανει επεσε το ρευμα κ χωρις να φταιω εκλεισε το pc..οταν ξαναμπηκα ειδα οτι ειχα φαει ban..προφανως ο εν λογο admin δεν κοιταξε τα games ουτε το stay που ηταν νομιζω 96 με 97 % ..ποτε μου δεν εχω δωσει αφορμη ουτε εχω κανει leave..υπαρχουν πολλα ατομα που πεζω μαζι κ πολλοι απο αυτους admins..λυπαμαι που το κανω τοσο αργα το unban request αλλα λογο δουλειας δεν προλαβαινα..το account εχει πολλα games..δεν εχω replay καθως αργησε το ρευμα να ξαναρθει κ ετσι εμεινα ωρες να περιμενω..στον admin εκανα wisp αλλα δεν πηρα απαντηση..παρακαλω τους αρμοδιους αν μπορουν να κανουν κατι δεν εχω λογο να πεζω battlenet χωρις το acc μου..ευχαριστω..
Last edited by Momergil; 27-06-2012 at 07:28 PM.
-
Eχεις 2 ημερες διορια να βρεις τον διαχειριστη! Αν σε αγνοησει κρατα καποιο αποδεικτικο στοιχειο και ποσταρε το εδω!
Το Σκότος καραδοκεί σε κάθε ανθρώπινη καρδιά... Τη δικιά μου την καταβρόχθησε...Τώρα είμαι το Σκότος προσωποποιημένο.........
Κανείς μέχρι τώρα δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του...
Remember:
Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν...
Καμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη από δύο.!
Ο θάνατος, είναι μόνο η αρχή!
-
καλησπερα το ban ειχε γινει εδω κ 2 μηνες περιπου δεν εχω καποιο στοιχειο οπως ανεφερα κ στο report..τον admin δεν μπορεσα να τον βρω αν κ εκανα wisp 1 μερα μετα το ban οταν μπορεσα να ξαναμπω..δεν ξερω αν γραφω κ σωστα το name..καπεταναλι λεγοταν σιγουρα παντως..παρακαλω αν μπορειτε να δειτε κ stats stay..θα μπω αυτη τη στιγμη battle net μηπως τον βρω..αλλα δυσκολα αφου με αγνοησε την πρωτη φορα..ευχαριστω
εχω κανει post στο wall του admin.
Last edited by Momergil; 27-06-2012 at 07:28 PM.
-
στο β.νετ δε μου μιλησες ειμαι σιγουρος... δε τη θυμαμαι τη περιπτωση... μπορει να ειναι οπως τα λεει το παιδι. δεν εχω προβλημα στο να γινει unban.
+1 απο μενα
-
Το Σκότος καραδοκεί σε κάθε ανθρώπινη καρδιά... Τη δικιά μου την καταβρόχθησε...Τώρα είμαι το Σκότος προσωποποιημένο.........
Κανείς μέχρι τώρα δεν έγινε κατήγορος του εαυτού του...
Remember:
Το σχολείο μας φωτίζει μόνο όταν καίγεται!
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν...
Καμιά γυναίκα δεν είναι καλύτερη από δύο.!
Ο θάνατος, είναι μόνο η αρχή!