Results 1 to 8 of 8
    Rank: Councilor

Default [SOLVED] User Abuse : Malibu.

Accused Battle.Net account: Malibu.
    Your battlet.net Account: zoulou[nolag]
    Game name: ap12854
    Abused rule: Manners
    Time of event (In Game): Lobby
    Further details: -
    Last edited by Zoulou[nolag]; 28-08-2013 at 04:37 AM.
    ( Click to show/hide )
    Addicted to INK

μπράβο κομπλεξαρα..καταρχην ο fl0rin επι 2-3 games με εβριζε στο private: επειδη απλα έχανε απλα πο$$@@**τσα μου δεν ασχολιθηκα..ύστερα γτ δν εκανες prt sc και τα παραπανω;
    εχω και αποδείξεις οτι με εβριζε γιατι σε κάποια δόση μ είχε εκνευρίσει τελιως και ζητουσα τον Kirch(oFF) να τον κάνει ban αλλα λογικό ηταν ν μν με πιστεψει κ δν τον εκανε..τεσπα κατι τετοιοι πεταμένοι μ χαλανε την ψυχολογία στα games,δν αξιζει ν φαω ουτε καν temp ban γ ενα σκουπιδι που αυτος ειναι ο manneras...

Rank: Wanderer

tragiko re file!!otan 8es na gineis admin den kaneis tetoia la8oi!!!!

Quote Originally Posted by SmokeSomeHaze. View Post
    μπράβο κομπλεξαρα..καταρχην ο fl0rin επι 2-3 games με εβριζε στο private: επειδη απλα έχανε απλα πο$$@@**τσα μου δεν ασχολιθηκα..ύστερα γτ δν εκανες prt sc και τα παραπανω;
    εχω και αποδείξεις οτι με εβριζε γιατι σε κάποια δόση μ είχε εκνευρίσει τελιως και ζητουσα τον Kirch(oFF) να τον κάνει ban αλλα λογικό ηταν ν μν με πιστεψει κ δν τον εκανε..τεσπα κατι τετοιοι πεταμένοι μ χαλανε την ψυχολογία στα games,δν αξιζει ν φαω ουτε καν temp ban γ ενα σκουπιδι που αυτος ειναι ο manneras...
    Καταρχην το abuse δεν το εκανα λογο κομλεξ μιας και δν εχω κατι απεναντι σου! Επισης αν ο fl0rin σε εβριζε private ξερεις τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις , Print Screen και τελος.Δεν απανταμε με τετοια ''ομορφα'' σχολια.
    ( Click to show/hide )
    Addicted to INK

Quote Originally Posted by Zoulou[nolag] View Post
    Καταρχην το abuse δεν το εκανα λογο κομλεξ μιας και δν εχω κατι απεναντι σου! Επισης αν ο fl0rin σε εβριζε private ξερεις τι κανουμε σε τετοιες περιπτωσεις , Print Screen και τελος.Δεν απανταμε με τετοια ''ομορφα'' σχολια.
    οχι απλα εχεις μεγαλώσει σε μια ρουφιάνα κοινωνια και αναγκαστηκα γινεσαι ρουφιανος..εγω δεν μπορω να μπω στο κοπο να κανω ποστ για τους λεκκεδες που βριζουν..

edit* το abuse το εκανες να μαζεψεις post..i know..
    Last edited by Malibu.; 28-08-2013 at 10:47 PM.

ζωντανό παραδειγμα..τα σχόλια δικά σας
    χωρίς τίτλο.jpg

edit*** στο ap13064!!!ελεγξτε και chatLog αν θέλετε!

Quote Originally Posted by SmokeSomeHaze. View Post
    ζωντανό παραδειγμα..τα σχόλια δικά σας
    χωρίς τίτλο.jpg

edit*** στο ap13064!!!ελεγξτε και chatLog αν θέλετε!
    Αυτο το sreen shot που εχεις βαλει ειναι απο αλλο παιχνιδι. Επισης δεν νομιζω να εχω αναγκη για ποστ.
    Τελος δν θα μπω στον κοπο να δωσω συνεχεια και να απαντησω σε αλλο ποστ σου γιατι απο οτι βλεπεις δεν θα βγαλει πουθενα. ( οπως σου μιλησε του απαντησες ) αρα σε κανει ιδιο με αυτον .
    ( Click to show/hide )
    Addicted to INK

Rank: Board General

Οπως καταλαβαινεις, οι κανονες υπαρχουν για να τους τηρουμε και σε περιπτωση που δεν το κανω, φαντασου μετα τι εχει να γινει. Ο καθενας θα ζηταει εξαιρεση κτλ κτλ.

Malibu. banned for bad manners

Abuse Solved
    Topic Closed