-
[REJECTED] Admin Application: In_fl4mes
Your name: Γιάννης
Date of Birth: 06/10/1989
Your country: Ελλάδα
Occupation: ΙΤ Engineering
Spoken languages: Ελληνικά, Αγγλικά
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: In_Fl4mes
Former experience and/or safelisted channels: Eleos
Your activity and average playtime each week: 3 ώρες, μπορεί και παραπάνω την ημέρα
Which time of the day you usually play: Απόγευμα και Βράδυ
How long you have been playing DotA: Παίζω DOTA περίπου από το 2006 με δύο μεγάλες παύσεις, η τελευταία έγινε το 12/2012
Your ability to communicate with others: Πάρα πάρα πάρα πολύ καλή και ήρεμη
Have you read the rules and agree to follow them? Ναι
How do you react/behave when you're under pressure? . Με ηρεμία
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Κανένα
Is there anyone who can vouch for you? Δύσκολα τα πράγματα. Ίσως ο Stalavista και κανά δύο ακόμη παλιοί άμα με θυμούνται.
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Θεωρώ πως από την τελευταία μου εμπειρία σαν Admin κρατούσα τα παιχνίδια σε πολιτισμένο επίπεδο και αυτό φαίνεται από το γεγονός πως για περίπου ενάμιση χρόνο που ήμουν Admin είχα δεχτεί μόνο 1 lvl warn και αυτό για plug που ακόμα και σήμερα θυμάμαι πως δεν το είχα κάνει.. Γενικά θεωρώ πως ενεργούσα σωστά και φυσικά στα πλαίσια των κανονισμών.
Why should we pick you and what can you offer to us: Γιατί σίγουρα έχω κάποια εμπειρία και δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα από μεριάς μου και επίσης γιατί θεωρώ πως είμαι πάνω από τον μέσο όρο ηλικίας των ατόμων που παίζουν και μπορώ να διαχειριστώ ορθά κάποιες καταστάσεις.
Are you premium member?: Όχι
Are you using or a friend of yours an admin card?: Όχι
A few things about yourself: Τελείωσα την σχολή πληροφορικής στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιμένω να περάσει ο καιρός για να πάω για μεταπτυχιακό. Τρελαίνομαι για καρτ και φόρμουλα 1.
-
Kalo paidi kanteton admin !
-
+1 πολύ παλιός user και καλό παιδί, καμία σχέση με τις σαβούρες που έχει γεμίσει τελευταία το bnet..
-
Gia na antexei akoma kai ton stalavista exei foverh upomonh. +1
-
+1 komple fainotan sto 1 game p ton petixa
Old good pwning timez:
-
-
Welcome Back !!
Απλά έχεις να παίξεις πολύ καιρό στα bots και έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα από τότε.
Θα σου πω να κάνεις λίγο κόπο να παίξεις κανά 15 μέρες ακόμα και να ξανακάνεις Admin Application.
Admin Application
REJECTED
Topic Closed