Your Battle.Net nickname: in_fl4mes
Game name: ap----
Admin name: forum
Reason: yes se votekick
Time of event: telos
Unban Card Usage: oxi
Further details: kala sovara twra mou lete pws den xerw pote einai gameruin kai me kanete ban gia yes se votekick? maresei poy ekana kai admin application. Mou eipe to paidi na paixw akoma 15 meres gt exoun allaxei arketa prgmata apo tote pou stamatisa kai dustuxws vlepw pws exoun allaxei pros to xeirotero, pragmatika. Aporw an eidate pote to replay tou game.. Stin arxi sto katw lane kinigousame enan kai o aneleitosfonias kathetai kai farmarei me furion anti na erhei me tp na ton fame. Den exei erthei se kamia maxi kai mas leei ena divine tha allaxei to game tha to kanei pio endiaferon kati tetoio 3 atoma pusharoume kai autos farmarei. Alla den einai gameruin?
Pragmatika lupamai. Euxomoun otan xanaekana install to wc na empaina kai pragmatika na eixe diorthwthei auti i eleini katastasi pou epikratouse. Dustuxws kapoia atoma kryvontai pisw apo to daxtylo tous anti na koitaxoun na diorthwsoun tin katastasi.
O ChaosDamage mou vrizei mana kai trwei 5 wres semimute kai egw trww ban gia oloswsto yes se votekick!
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=221600