Results 1 to 5 of 5

Post [SOLVED] User(s) Abuse : flokoman, Tarzan_

κατηγορουμενος: flokoman , mits0takhs
    Game name:AP26961
    Host BotA-HB-02
    Reason:leave
    se pio lepto:sto 20-23 o prwtos kai 5 min prin liksei o deyteros(borei na dikaiologitai gt eixe spasei to miso dentro kai eixe meinei mono i panw pleyra)

κατηγορουμενος:Τarzan_
    Game name:AP26961
    Host BotA-HB-02
    Reason:manners
    se pio lepto:apo to 20 kai meta ton eixe ksetinaksei ton leshrac panagies xristous mannes ta panta

LastReplay.w3g

mporouses n ton kaneis mute gia ligo,kai an sinexize ban kateu8eian
    pantws kali kai i skepsi tou post

sunfwnw me tn katsika, alla ti eisai eci re paidaki m. t na pei kaneis. . . To karfi tou eleos exeis kantantisei :S! (xwris na thelw na se thi3w, gia plaka t eipa)
    Last edited by ToGeTheR_PaiDeS; 14-02-2010 at 10:58 AM.

dn eimai admin ara oi liseis sto thema mas einai mono to report oso gia to karfi m exoyn pei kai mesa sto channel se whisp oti kai kala eimai roufianos kai bla bla bla.....to eleos san xwros einai gia ta skylia bainei o kathenas oxi gia na play alla gia na vgalei oti apothimena exei......apo ti stigmi pou dn eimai admin thelw oso borw na allaksw autin tin ideologia gt dn einai kaneis ipoxreomenos n akouei ta manners tou kathenos anegefalou i na ksenerwnei apo to sinexes leave........

Y.Σ dn exw kati me ta paida oute xairomai pou me ton tropo mou xalaw acc,oute thelw na to paiksw sto forum o enaretos user me tis arxes:S.....apla thelw na stamatisei px giati dn ekanes stun ekei g.... tin m... s tin kar... an kai enas koykos dn fernei tin anoiksi.....dn kserw magges ipirksa kai 15 kai 18 mannes thia se chat dn evrisa pote einai ntropi dn kserw, ti na pw...peite peite oooooooooooo ti kalo paidi me sevasmo mas entipwsiases bravo aksiepainos xaaxaxaxaa, eimai rimadi pantws

Rank: Disciple

flokoman banned για leave.
    mits0takhs δικαιολογήτε διότι ήταν στο 50% το tree.
    Τarzan_ banned για bad manners.