Results 1 to 7 of 7

Default [DENIED] Admin Abuse : nEr0.

*Accused Admin Account : ner0.
    *Game Name : den thimam
    * Παράπτωμα του Admin : bika sto game tou ner0. den thimam gn, kai se kapoia fash prin arxisei to game leei o yafagaki oti eimai leaver na me kanei kick,kanei !statsdota netx_top_model kai leei sto yafagaki oti den eimai leaver...egw neuriasa pou me eipe leaver o yafagaki,htan kai sto team mou, kai den ithela na paiksw mazi tou,kai bgika,...paw na mpw se allo game,kai den mporousa...me kanei kapoios !checkban kai mou leei oti eimai banarismenos apo ton ner0. gt nomizei oti afto to acc pou exw twra(netx_top_model) einai to 2o kai to 1o pou einai next_top_model to opoio einai banarismeno einai kai auto diko mou...alla to next_top_model den einai diko mou...kai den eixe kanena logo na mou xwsei ban etsi epidi nomize oti egw eimai o next_top_model...zhtaw admin abuse kai to unban mou...
    Last edited by Star[TERISS; 02-03-2010 at 01:15 AM.

Rank: Councilor

Pistevo pos to next_top_model einai to idio prosopo me to netx_top_model ... oloi afto pistevoun , me to dikio tou ekane ban o ka8enas 8a to kane afto.
    http://i.imgur.com/BrzK7m6.png

Rank: Banned User

Quote Originally Posted by janaqiboy View Post
    Pistevo pos to next_top_model einai to idio prosopo me to netx_top_model ... oloi afto pistevoun , me to dikio tou ekane ban o ka8enas 8a to kane afto.
    Δεν ειναι το ιδιο προσωπο.......πολλοι εχουν βαλει αυτο το ονομα με διαφορους τροπους......ο netx_top_model ηταν και στην κοπη της πιτας το Σαββατο και επεξε και lan με τους λαρισαιους....Τελειως αδικο οτι εγινε......δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια ban χωρις απολυτη σιγουρια....

Quote Originally Posted by greekshadow View Post
    Τελειως αδικο οτι εγινε......δεν ειναι δυνατον να γινονται τετοια ban χωρις απολυτη σιγουρια....
    simfono apolita.

ton netx_top_model ton exo petixi 4-5 fores sta games pou ekana, to paidi den edose kamia aformi oute ekane plug. an thimame kala exi peksi arketa games.

tora an ine 1o i 2o account den to gnorizo, alla poloi ine aftoi pou kanoun account paromia me alous k ine diaforetika atoma.

Dj PRObataki make some NOISE !! ^

Rank: Apprentice

Default sadsa

paides +fono apoluta gia to admin abuse dioti kai egw to exw pa8ei auto to pragma kai den ekana tpt ........p.x eixa enan AcC me name FollowTheRipper
    kai eixa faei ban epeidi eixa pesei ......entelos akuro ban tecpa.....kai to alla3a to name se FollowTheR1pper kai m eskase ban epeidi eimoun to eidio prwsopo dld an einai dunaton ginetai auto?????????
    "Nobody's perfect. I'm Nobody"

Rank: Elite Poster

Επειδή από την περιγραφή που έκανες δεν υπάρχουν στοιχεία ότι ο ner0 έκανε το ban για τους λόγους που περιγράφεις, παρά μόνο εικασίες δε μπορώ να καταλογίσω κάποιο abuse.
    Θα σου πρότεινα να πας στο unban request section και να ζητήσεις να γίνεις unban.
    Θα ήθελα να γίνω αυτό που ήμουν όταν ήθελα να γίνω αυτό που είμαι τώρα.

Rank: Too old to rockandroll, Too young to die

DA-HB-11: User [netx_top_model] was banned on server [europe.battle.net] on 2010-03-01 by [nEr0.] because [2nd acc of previously banned( next_Top_model )].

lol.