Personal Info
Your name:Στάθης
Your country:Ελλάδα
Occupation:Μαθητής
Spoken languages:Ελληνικά,Αγγλικά,Γερμανικά
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account:H_Karampina
Former experience and/or safelisted channels:Τον ταιλευταίο καιρό ασχολούμαι κυρίος με την clan nol.Επίσης είμαι safelist στην grc,gr
Your activity and average playtime each week:Κάθε εβδομάδα παίζω από 40 έως 50 ώρες περίπου
Which time of the day you usually play:Μπαίνω κατά τις 16:30 έως τις 23:30 - 24:00
How long you have been playing DotA:Παίζω dota 4 - 5 χρόνια
Your ability to communicate with others:Πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον τρόπο συμπεριφοράς μου.
Have you read the rules and agree to follow them? : Έχω διαβάσει τα rules και είμαι έτοιμος να τα ακολουθήσω
How do you react/behave when you're under pressure? : Προσπαθώ πάντα με ήρεμο τρόπο τρόπο να λύσω το πρόβλημα και το συζητώ με τους άλλους
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) : Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα
Is there anyone who can vouch for you? : Πιστεύω οτι υπάρχουν κάποιοι που θα με υποστιρίξουν
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional) Δεν έχω πρόβλημα.
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin:Θέλω να γίνω admin για να κάνω games όταν δεν έχει και γενικά να βοηθήσω το channel να γίνει καλύτερο
Why should we pick you and what can you offer to us: Πιστεύω οτι θα βοηθήσω το channel όπως είπα και παραπάνω διότι χρειάζονται νέοι και καλοί admins
A few things about yourself:Είμαι 16 χρονών και είμαι από θεσσαλονίκη , έχω αρκετά καλό χαρακτήρα
και όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν
Additional information:hobby μου είναι να βγαίνω έξω με την παρέα, και να παίζω dota επίσης με την παρέα μου
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.