Personal Info
Name: Δημήτρης
Country: Ελλάδα
Occupation: Τεχνικός δικτύων Η/Υ
Languages: English
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: Leon_FR
Former experience and/or safelisted channels: eleos channel και Clan H3W όπου είμαι admin στο clan bot και παλαιότερα YMC , έχω παίξει 449 games 2991/2501 K/D επίσης ξεκίνησα να παίζω dota από garena αλλά κατεληξα battle.net επειδη το garena είχε πολλα προβλήματα
Your activity and average playtime each week: 25-30 ώρες
Which time of the day you usually play: Συνήθως βράδια μετά τις 10:00 καμιά φορά και μεσημέρια
How long you have been playing DotA: 2 χρόνια
Your ability to communicate with others: Αρκετά καλή
Have you read the rules and agree to follow them? Ναι έχω διαβάσει τους κανόνες τους κατανοώ και θα τους εφαρμόζω πλήρως
How do you react/behave when you're under pressure? Μπορώ να χειριστώ τα πραγματα αρκετά καλά και υπό πίεση δεν είμαι τέλειος αλλά τα βγάζω πέρα
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks): Οχι δεν εχω κανένα πρόβλημα στο να υπακούω τους ανωτέρους μου
Is there anyone who can vouch for you? Αρκετοί παίχτες από το eleos και 2-3 admins που μιλούσαμε κατά καιρούς
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Επειδή μου αρέσει η dota και αφιέρωνω κάποιες ώρες απο την ζωή μου θέλω να παίζω καλά παιχνίδια με καλού παίχτες χωρίς leavers και spammers βλέπω ειδίκα κάτι άτομα που βρίζουν πάρα πολύ χαλάνε το παιχνίδι σε όλους τους άλλους και στο τέλος κάνουν leave θέλω να αποτρέψω τέτοια φαινόμενα στο μέλλον
Why should we pick you and what can you offer to us: Καταρχήν μπορώ να προσφέρω ηρεμία στο game και να λύσω οποια θέματα προκύψουν μεταξύ των παιχτών είμαι πολύ υπομονετικός άνθρωπος επίσης ασχολούμαι χρόνια με τους Η/Υ ειδικά με δίκτυα και software & hardware issues και μπορώ να προσφέρω βοήθεια όποτε μου ζητηθεί
A few things about yourself: Είμαι ένας απλός άνθρωπος που μου αρέσει να ασχολούμαι με Η/Y πιο παλιά έπαιζα αρκετά games τώρα μόνο dota μου αρέσει το ποδόσφαιρο έπαιζα σε ερασιτεχνικο σωματείο πριν λιγα χρόνια.Μου αρέσουν πολύ τα αυτοκίνητα αφιερώνω αρκετές ώρες στο διαδίκτυο και βλέπω οτιδήποτε έχει σχέση με αμάξια