Your name: Αχιλλεας
Your country: Ελλαδα
Occupation: Φοιτητης στην αθηνα
Spoken languages: Ελληνικα,Αγγλικα,
-----------------------------------------------------------------------------
Battle.Net Account: DemonzzZ
Former experience and/or safelisted channels: Grc , Garena , Nol
Your activity and average playtime each week: Καθομαι περιπου για 5-6 Dotes Την ημερα.
Which time of the day you usually play: Πρωινα δεν γινεται γιατι εχω μαθηματα απο το μεσημερακι και μετα οτι ωρα κατσει.
How long you have been playing DotA: Ειλικρινα δεν θυμαμαι να σας πω , μπορω να πω περιπου απο την 5.68 κατι τετειο , μπορει να παιζω 4-5 χρονακια
Your ability to communicate with others: Γενικα ειμαι κοινωνικος δεν νομιζω να εχω κανενα προβλημα επικοινωνιακο με τα ατομα στο Channel/Games
Have you read the rules and agree to follow them? Ναι διαβασα ολους τους κανονες και τους καταλαβα.
How do you react/behave when you're under pressure? Συνηθως ειμαι χαλαρος τυπος , πιστευω δεν θα με φτασει κανεις σε τετοιο επιπεδο γιατι πανω απο ολα παιζουμε ενα παιχνιδι για να περναμε καλα και αμα δεν περναμε καλυτερα να το σταματησουμε. Και αυτο να γινει πανω απο ολα θα ειμαι δικαιος προς τους παιχτες του game μου.
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Οχι δεν θα υπαρξει τετοιου ειδους προβλημα.
Is there anyone who can vouch for you? Σιγουρα ενας παλιος συμμαθητης μ Savior_dargon
Τωρα η/o Clan leader μου The_B3uaty εχουμε παιξει μερικα παιχνιδια δεν ξερω αμα με θυμαται κιολας.
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional) Κανενα προβλημα .
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Πρωτα απο ολα γιατι θα μου αρεσε να κανω games οτι ωρα θελω οποτε θελω και να μην περιμενω αλλους Admins να κανουν.Δευτερον για τα φιλαρακια μου που παιζουνε βραδυ κυριως να μπορω να βρω σλοτς και να μην μπενοβγαινω σε Games Και να "ζητιανευω".
Why should we pick you and what can you offer to us: Εγω μπορω να σας προσφερω Games σε ολες τις ωρες (Εκτος Πρωινου)
A few things about yourself:Στο ελευθερο χρονο μου αρεσει να βλεπω ταινιες , να παιζω καμια Dotitsa, η να βγαινω καμια βολτα να περναει η ωρα μου
Additional information: ΒΕ GENTLE