Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: kick apo lobby!

Rank: Aristocrat

Default kick apo lobby!

loipon thelw na kanw mia erwthsh sxetika me ta kick. oloi kseroume pws ta kick apo to lobby epitrepontai apla prepei na ginontai me euegniko tropo. apo th mia isxyei auto, apo thn allh omws admin dexontai warn gia teoia kick (p.x. http://www.mymgn.com/board/showthrea...ubi%29ninetail). tha ithela loipon na mou apanthsei kapoios ypeuthina gia to ti isxyei telika.
    epishs thelw na rwthsw to ekshs : den epitrepetai na kikaroume atoma me p.x. 80% stay?... dld den einai ksekatharo oti o typos einai leaver?
    anoigw auto to thread me aformh ta apanwta end pou edwsa shmera kai mou spasane ta neura...

epish, to kick twn atomwn me 2-3 games den tous apotharynei na kanoun kainourgio account? mipws tha eprepe na to skeftoume kai etsi?
    Last edited by tsigoleleta; 29-11-2010 at 05:43 PM.

Rank: Enthusiast

Έχει ξαναγίνει μία τέτοια συζήτηση πριν λίγο καιρό. Κοίταξε λίγο Ε Δ Ω,ίσως βοηθηθείς.

They see me They hatin' ..

Quote Originally Posted by Ins0mn1aC View Post
    Έχει ξαναγίνει μία τέτοια συζήτηση πριν λίγο καιρό. Κοίταξε λίγο Ε Δ Ω,ίσως βοηθηθείς.
    auto to thread anaferetai stis gnwmes twn users sxetika me to thema. tha ithela na mou apanthsei kapoios apo to staff gia na kserw an telika exw dikaiwma na kikarw gia low average stay i oxi. epishs egw anaferomai gia ta eleos hostbots kai oxi gia ta inhouse. ty pantws gia thn epishmansh

11-17-2010 11:47 AM #2
    nauagio

Το ότι τα stats του εκάστοτε user είναι χαμηλά δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις kick από το lobby των eleos bots.

http://www.mymgn.com/board/showthrea...ubi%29ninetail

They see me They hatin' ..

Rank: Elite Poster

Sta eleos hostbots ginonte parapolla kicks, kapoia apo low stay(oxi san emena sto abuse pou edeikses) alla kick se bot whisper. Einai mia apo tis poio tuphkes periptwseis. afto einai Katharo abuse xwris kamia eugeneia xwris kanena warning! Na merika paradeigmata:
    A)To kick se bot whisper, den fenete etsi oti egine kick alla leave apo ton idio.
    B)To kick sto ksekarfoto, tupikh periptwsh kai abusable, timwreite analoga me to istoriko tou admin.
    Tetoies periptwseis einai punishable.
    Oson anafora gia to ti isxiei:Isxiei oti kicks epitrepete na kaneis, alla prepei na proidopoihseis prwta to atomo pou tha kaneis kick, gia to ti, kai me evgeniko tropo:
    1on)Tha tou peis na fugei apo monos tou, ean arnithei, koitakse stats kai krine meso aftwn.
    2on)Ean prokeite na kaneis kick gia low stay tote tha prepei na ton proidopoihseis prwta kai evgenika.
    Nomizw se kalupsa.
    I disappeared into the Mist, never to return.

Rank: Apprentice

8a pw tin gnwmi mou pou einai ligo anti8eth apo auto to rules. otan o allos exei 75% stay se 8 paixnidia kai iparxei admin mesa o opoios elegxei ta stats olwn twn paixtwn (gt kai o idios mallon 8elei ena kalo game kai oxi na dinei sinexeia end) kai vlepei oti autos o tipos einai leaver. egw 8a simfwnousa na krataei mia SS. na ton kanei evgainika kick kai na postarei sto user abuse oti "einai leaver kai ton ekana kick kalo 8a itan na ginei ban" wste na to eksetazei to staff team kai afotou katalavainoun kai oi idioi oti me auto to stay sigoura einai leaver apla einai tixeros gt den exei petixei se admin i se kapoion na ton kanei user abuse na ton kanoun ban apo to staff team.. afou den exoun to dikaioma oi admin na ton kanoun ban amesws toulaxiston na dinetai to dikaioma evgainikou kick kai user abuse meta me SS. auta apo mena

dld sthn periptwsh sou kyuubi, an eixes pei apla "soz m8" kai ekanes to kick tha htan ola ok? auto thelei na mou peis kapoios ypeythinows. ty gia tis apanthseis, apla ithela na kserw an to staff symerizete thn apopsh sou

Rank: Regular

tsigoleleta kai esi re man to exeis parakanei omos se exw petixeri poles fores na kanis akira kick sto lobby kai mia fora egine to idio kai me mena kai molis s rwtisa ti egine enas filo s mou katebaze kantilia a kai kai akoma mipos exoun ala3i a rules kai den to ida ama ala3an as mou to pei kapios plz gt sto batle net kati kiklofori pos apogoreuete to ban sto lobby
    ENA EINE SIGOURO .......... POS TA OSPRIA DEN XONEUONTE EUKOLA

Rank: Board General

Τα rules είναι ξεκάθαρα, μπορείς να κάνεις kick απλά πρέπει να είσαι ευγενικός και να εξηγείς τι κάνεις. Όταν π.χ. ένας user έχει 150 games και 60 stay rate είναι leaver. Του εξηγείς λοιπόν πως λόγο του χαμηλού του stay rate θα τον Kick. Η διαφορά με το άμεσο kick είναι ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει πως δεν μπορεί να leavarei γιατί με χαμηλό stay rate δεν έχει καθόλου σεβασμό και ίσως βελτιώσει το stay rate του ή αλλάξει το account του και σταματήσει να leavarei. Εάν έχεις μπει πρώτος σε ένα game και θέλεις το slot μπορείς αντίστοιχα να εξηγήσεις πως χρειάζεσαι το slot και δεν πρόλαβες να το κλείσεις, μπορείς μάλιστα να του βρεις και ένα gamename για να μην μπαίνει ξανά eleos.

nai ok kick apo to lobby m eugeniko tropo... an se kanei kick omos pos esy tha kataferis na kratisis apodeiktika steixia apo tin stigmi pou se kickari? oute printscreen oute tpt dn mporeis..
    I can touch but i know you dont feel a thing,
    I can pray but i know you commit a sin,
    I can sense now it's all become clear to see,
    You're no good and you mean no good, TREACHEROUSLY

Quote Originally Posted by o-fakis View Post
    tsigoleleta kai esi re man to exeis parakanei omos se exw petixeri poles fores na kanis akira kick sto lobby kai mia fora egine to idio kai me mena kai molis s rwtisa ti egine enas filo s mou katebaze kantilia a kai kai akoma mipos exoun ala3i a rules kai den to ida ama ala3an as mou to pei kapios plz gt sto batle net kati kiklofori pos apogoreuete to ban sto lobby
    auta pou les de stekoun man....
    1on den kanw synexeia kick apo lobby. auto einai psemma kai mporoun na to epivevaiwsoun polloi. (gia thn akriveia, epeidh thelw na eimai swstos kai den kanw, me kraksane oi m8s mou pou den kikarw prin to game osous exoun liga games kai gi auto irtha na kanw to thread.)
    2on se ena friend sou ontws to ekana, kai an thymasai kala, me ekanes abuse kai egine denied.... ti to ksanales twra?
    3on de nomizw na exw ksanapaiksei game mazi sou.. ara pws me eides polles fores? kai an me eides gt de me ekanes abuse?
    4on egw den eipa pouthena gia ban sto lobby :S .btw exw rwthsei ena staff gi auto kai mou eipe pws mporeis na kaneis abuse kai oxi ban sto lobby

filika panta!

exw 3anaoe3i mazi s kai ala game me ala acount esi den to 3es omos tespa den exw kapio prob mazi s ala to kick sto eleos exei gine ena poli sixno fenomeno kai episis kapoioi exoun to trasos na kickaroun kai esena ton idoi pou 3eroun pws eise kai admin kai ama beis kai esi kai tous kickareis akous xristopanagies se wisp

Rank: Banned User

Nomizw exoume kalipsei to thema twn rules.

Gnwmh mou:

Otan exei xamilo stay rate na ginetai kick mias kai einai kata pasa pithanotata leaver.

An den exei games den einai swsto na ginei kick giati mporei na exei new account. Kapote oloi kaname ena new account giati apla den mas arese to name! Einai vevaia risko alla ti na kanoume... (Polloi malista mpainoun me 0 games kai mh adiaforontas gia to ban)

Gia slot mporei o admin apla na paei se allo game apo thn stigmh pou ta vlepei kai pio eukola. Den theorw to kick gia slot swsto se kamia periptwsh.

Quote Originally Posted by o-fakis View Post
    exw 3anaoe3i mazi s kai ala game me ala acount esi den to 3es omos tespa den exw kapio prob mazi s ala to kick sto eleos exei gine ena poli sixno fenomeno kai episis kapoioi exoun to trasos na kickaroun kai esena ton idoi pou 3eroun pws eise kai admin kai ama beis kai esi kai tous kickareis akous xristopanagies se wisp
    auto pou les elpizw na min to ennoeis gt den tha akoustei wraia se opoion apo to staff to akousei... :S

Rank: Devotee

Quote Originally Posted by alexic View Post
    Τα rules είναι ξεκάθαρα, μπορείς να κάνεις kick απλά πρέπει να είσαι ευγενικός και να εξηγείς τι κάνεις. Όταν π.χ. ένας user έχει 150 games και 60 stay rate είναι leaver. Του εξηγείς λοιπόν πως λόγο του χαμηλού του stay rate θα τον Kick. Η διαφορά με το άμεσο kick είναι ότι κάποια στιγμή θα καταλάβει πως δεν μπορεί να leavarei γιατί με χαμηλό stay rate δεν έχει καθόλου σεβασμό και ίσως βελτιώσει το stay rate του ή αλλάξει το account του και σταματήσει να leavarei. Εάν έχεις μπει πρώτος σε ένα game και θέλεις το slot μπορείς αντίστοιχα να εξηγήσεις πως χρειάζεσαι το slot και δεν πρόλαβες να το κλείσεις, μπορείς μάλιστα να του βρεις και ένα gamename για να μην μπαίνει ξανά eleos.
    Ta rules mporei na lene oti mporeis na kaneis kick apo to lobby alla me eugeniko tropo alla to 80% ton admin dn to tiroune auto...kai me to leo me sigouria gt pezo ka8emerina polla games kai to vlepo synexeia auto to pragma....kai exw dei kai poio akraies periptosis tis opoies dn 8a i8ela na anaferw gt meta 8a vrw to mpela mou egw....

exw kai egw mia aporia me auto pou eipes ==> Όταν π.χ. ένας user έχει 150 games και 60 stay rate είναι leaver. Του εξηγείς λοιπόν πως λόγο του χαμηλού του stay rate θα τον Kick.<==
    mexrei na geinei auto 8elei ligo xrono gt 8a yparxei
    1on spam apo allous 8 ppls pou 8a einai sto lobby
    2on meriki fonazoun pou argoume ta bot kapoies fores kai
    3on an autos o opois exei xalia stay rate tou milame kai paroume apantish tote tn kanoume kick?
    4onkai an ton kanoume kick kai fame post ti geinetai??

That's all ty!!!
    P.S(kai rwtao kai egw gia na 3erw sta sigoura ti na kanw gia na min exoume provlimata sto mellon...)

Xrhsimo thread giati i ali8eia einai pws exw kanei kai egw kick apo ta bot kapion pou na exei xamhlo stay rate gia na min kanei leave xwris proidopoihsh...Kai vasika pisteuw oloi to exoume kanei estw kai 1 fora..
    Apla apo dw kai pera me eugeniko tropo
    EpiC BooBS
    ( Click to show/hide )

shmera p.x. htan sto game enas typos me 8 games kai 51% rate.........
    ton kickareis h ton afineis na sou xalasei to game..
    kai auta ta rwtaw gt sto abuse pou parethesa sthn arxh, h apanthsh tou staff einai pws: "Το ότι τα stats του εκάστοτε user είναι χαμηλά δεν σου δίνει το δικαίωμα να κάνεις kick από το lobby των eleos bots."

Rank: Squire

padws ama kapoios admin 8elei apla na valei enan friend mesa sto game kai kane 1 kick den einai anagi na ginomaste kai piravlos...i na ton katadikazoume
    Never Let A Boy Do A Man's Job.

Quote Originally Posted by tsigoleleta View Post
    auto pou les elpizw na min to ennoeis gt den tha akoustei wraia se opoion apo to staff to akousei... :S
    oxi new acount apla me tou aderfou m to acc

file mou ta kick epitrepontai alla prepei na uparxei kapoio reason katalaves?(p.x. xamhlo stay...)dn mborei kapoios etsi sto akuro na se kickarei....

Page 1 of 2 12 LastLast