Results 1 to 8 of 8
    Rank: Rookie

Default [SOLVED] Admin abuse: A_no0b_arak

Όνομα του κατηγορούμενου admin: A_no0b_arak

* Game Name:ap.......
    * Παράπτωμα του Admin: ξερο kick
    * Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό: μολις σιγουρευτηκε οτι χανει (ειχα 15-3) με εκανε statsdota (για να δει τι ειμαι) κ επειδη ειδε οτι δν εχω πολλα games με το acc μαλλον θεωρησε οτι μπορει να με kick(Στο 30κατι λεπτο αν θυμαμαι καλα). στο replay δεν φαινεται το chat των αντιπαλων, παρολα αυτα οποιος δεν πειθετε απο το replay που παραθετω, μπορει να ρωτησει τον PanPef(επισης admin) που ητανε κ αυτος στο game, και ειναι αυτος που μου το σιγουρεψε οτι εγινα kick. Ευχαριστω.

!!!Βοηθηστε με πατωντας upload στο replay βγαινει θαυμαστικο, κατι σαν ERROR. Αν δεν κανω κατι λαθος τοτε δωστε μου εναν εναλλακτικο τροπο να σας στειλω το replay, μεσω e-mail οτιδηποτε..

Οπως ειπα ΕΧΩ το replay και παταω: attachments->Add files-> επιλεγω απο το φακελο του warcraft3 το lastreplay->παταω upload και η μπαρα γεμιζει πολυ λιγο, και στιν ακρη εμφανιζετε εικονιδιο κοκκινο στρογγυλο με θαυμαστικο. Το ιδιο συμβαινει οταν δοκιμαζω να ανεβασω και καποιο απο τα αλλα replays μου.

---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------

Στο megaupload λαμβανω παρομοια απαντηση, an error occured ........

Rank: Superior Deity

Δοκιμασε να το ανεβασεις στο megaupload.com η στο rapidshare.com και στειλε το λινκ

Οποιος ποσταρει απο κατω εκτως απο τον thread starter η τον admin, τρωει infraction.
    Last edited by Cassiopeia; 23-02-2011 at 05:23 PM.
    ( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

Παιζει να φταιει καποιο setting στο PC μου? Anyway αν καποιος ειναι υπευθυνος του το στελνω μεσω email

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

Quote Originally Posted by Cassiopeia View Post
    Δοκιμασε να το ανεβασεις στο megaupload.com η στο rapidshare.com και στειλε το λινκ

Οποιος ποσταρει απο κατω εκτως απο τον thread starter η τον admin, τρωει infraction.
    Νομιζω τα καταφερα, http://rapidshare.com/files/449465782/LastReplay.w3g
    Last edited by Cassiopeia; 23-02-2011 at 05:23 PM.

Να το replay.

Προς thread starter : φταιω να σε κανω ban για το name που εχεις?
    Attached Files Attached Files
    ( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

Rank: Wanderer

Default Ftew... Demote me!

Τον kickara και τον banara για maphack μιας και ήμουν πεπεισμένος πως είχε.. Αυτό που με οδήγησε στο να το κάνω ήταν μια φάση με τον ricky που βγαίνει από stealth για να τον hitarei και ο blood γυρνάει και του κάνει silence πριν ακόμα γίνει το hit. Ήμουν σίγουρος πως εκείνη τη στιγμή ο seeker περίμενε τον ricky να έρθει. Δεν ήταν κάτω από το 40% και στην περιοχή δεν υπήρχε κάποιο ward ούτε ο blood ή κάποιος ally του δεν είχαν gem ή dust. Μετά έκατσα και άνοιξα το replay manager για να τον ψάξω και είδα πως δεν είχε εν τέλει. Δεν είδα click στο fog και είδα και κάποιες φάσεις με τα death του που θα μπορούσε να τα αποφύγει με το maphack αν είχε.

Φιλαράκο σου χρωστάω μια συγνώμη. Σου χάλασα το game την ώρα σου και πάνω από όλα τη διάθεση.

Postaro εγώ το replay αν και δεν νομίζω πως έχει μεγάλη σημασία.

Επίσης σας παρακαλώ θερμά αν η ποινή μου δεν είναι demote αλλά warn να την κάνετε demote. Είμαι περίπου 2 χρόνια admin χωρίς κανένα warn και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για το κανάλι όλον αυτό τον καιρό. Αν ποτέ νιώσω την επιθυμία να ξαναγίνω admin θα πάω στο admin application.

Ευχαριστώ προκαταβολικά. Γεια σας.
    Attached Files Attached Files

Εφόσον απαντησε και ο a_n0ob_arak το thread κλεινει μεχρι να εξεταστει.
    ( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

( Click to show/hide )

Rank: Forum Addict

Δεν το λέω πολύ συχνά για admin αυτό αλλά ο Α_Noob_arak είναι ένας από τους καλύτερους και πιο σοβαρούς.

Το αιτημά σου θα γίνει δεκτό.

Ο admin A_noob_arak θα γίνει demote.

O user gamwtonadm1n θα παραμείνει banned λόγο προκλητικού nick-name.

Admin Abuse Accepted

Case Solved

Topic Closed
    Don't do what you can't undo, until you've considered what you can't do once you've done it.