Your name:Γιωργος
Your country:Ελλαδα
Occupation:μαθητης
Spoken languages:ελληνικα,αγγλικα,γαλλικα
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account:skerdi_nam_nam
Former experience and/or safelisted channels:eleos nol και λιγο garena
Your activity and average playtime each week:παιζω περιπου 5-6 ωρες την ημερα
Which time of the day you usually play:συνηθως απο τις 11 το πρωι και μετα μεχρι τη 1 το βραδυ
How long you have been playing DotA:γυρω στα 4 χρονια
Your ability to communicate with others:γενικα δεν μου αρεσει να ξεφευγω απο τα λογικα ορια και προτιμαω τα ηρεμα games
Have you read the rules and agree to follow them? ναι τα εχω διαβασει και συμφωνω
How do you react/behave when you're under pressure?προσπαθω να αντιδρω ψυχραιμα αλλα αμα φτασω σε ακραιο σημειο ζηταω Mute
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks)κανενα
Is there anyone who can vouch for you?hyrkanianblade,alexaras(7),hismother_,krimor
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional)εχω ventrilo και ακουστικα με μικροφωνο και δεν εχω προβλημα να το συζητησουμε
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin:για να μπορουμε να παιζουμε αρκετα game με τα παιδια απο την nol και σε καποιες ωρες που δεν ειναι και πολλοιadmin online
Why should we pick you and what can you offer to us:μπορω να προσφαιρω ωραια και ευχαριστα game με ενδιαφερον και χωρις πολλους καυγαδες
A few things about yourself:πιστευω οτι ειμαι ηρεμος,δικαιος.Βρισκομαι στην 3η λυκειου και πιστευω οτι καποια game μεσα στην ημερα θα ειναι οαση στην καθημερινιτητα μου
Additional information:ε τα εχω αναφαιρει ολα απο πανω...