Personal Info
Your name: Αλέξανδρος
Your country: Eλλάδα
Occupation: Τελιόφοιτος Μαθητής
Spoken languages: Ελληνικά , Αγγλικά , Γερμανικά
-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account: Luck]sto[NoLag
Former experience and/or safelisted channels: Ξεκίνησα από το γνωστό σε όλους έλεος . Εν συνεχεία έπαιξα για περίπου 7 μήνες στην Clan gdb του Demonshine . Στις αρχές Δεκεμβρίου του 2009 έμαθα για το Νολ και από τότε παίζω έκει έχοντας με 2 account 1800 παιχνίδια στο περίπου . Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα ήμουν vouched grc από τον Missanthropic- στην clan sp του Stealingspree ή οποία διαλύθηκε και εν συνεχεία στο clan gr ως Censor . Τώρα εκρεμεί ένα vouch request μου στο καινούριο Private leauge της Nol με όνομα Nihl
Your activity and average playtime each week: Αυτό είναι άμμεσα εξαρτημένο από τις υποχρεώσεις μου αλλά μπορώ να πω τώρα πως είναι γύρω στις 40 ώρες εβδομαδιαίως
Which time of the day you usually play: Πλέον συνήθως το μεσημέρι από τις 2-5 και αργά το βράδι 1 +
How long you have been playing DotA: 4 χρόνια ίσως και κάτι παραπάνω . Δεκέμβριος του 2006 ήταν η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι αν δεν απατώμαι .
Your ability to communicate with others: Πολύ καλή . Με ορισμένους χρήστες έχω μερικές διαφωνίες ίσως και κόντρες αλλά επουδενί δεν τις μεταφέρω στο παιχνίδι . Είναι γνωστό πιστεύω πλέον πως όταν εκνευρίζομαι και είμαι έτιμος να πω κάτι παραπάνω πως κάνω mute τον εαυτό μου μέχρι να ηρεμίσω
Have you read the rules and agree to follow them? Καλύτερα δεν μπορούσα να τους ξέρω πιστεύω . Μάλιστα στην τελευταία ανανέωση αυτών εντρύφησα ιδιαίτερα καθώς είχαν πολλά παραθυράκια τα οποία κάλλιστα μπορούν να σε μπερδέψουν και να βρέθεις στο admin abuse section
How do you react/behave when you're under pressure? Σπάνια θα βρεθώ κάτω από πίεση για ένα παιχνίδι όπως είναι η dota . Σε πολύ δύσκολα παιχνίδια στα οποία το πάθος για την νική κυριαρχεί εκεί ναι ίσως βρεθώ κάτω από πίεση αλλά με καμία περίπτωση δεν θα υπερβώ τα εσκαμμένα
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Δεν είχα πότε πρόβλημα να υπακούω στις εντολές των ανωτέρων μου οπότε δεν πιστεύω πως θα έχω και τώρα . Όσοι βρίσκονται εκεί είναι άτομα εμπιστοσύνης του Λεωνίδα συνεπώς κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν από εμένα
Is there anyone who can vouch for you? Όσο καιρό παίζω στο nol έχω γνωρίσει πάρα πολλά άτομα . Με ορισμένα από αυτά έχουμε γίνει και φίλοι και πιστεύω πως μπορούν να δώσουν το support τους . Δεν θα ήθελα να αναφερθώ συγκεκριμένα όμως
Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional) Φυσικά αν και θα προτιμούσα το skype μιας και το ventrilo πλέον δεν χρησιμοποείται τόσο όσο παλιότερα
Final Thoughts
Why do you want to be an Admin: Για να δημιουργώ παιχνίδια σε ώρες αιχμής καθώς και να βρίσκω και εγώ ο ίδιος παιχνίδια και να δίνω slot για διάφορα φιλαράκια μου . Μια ακόμη προσθήκη στο admin team ενός ενεργού χρήστη πιστεύω μόνο καλό μπορεί να είναι
Why should we pick you and what can you offer to us: Ήμουν admin 2 φορές στο παρελθόν συνεπώς έχω κάποια αρκετά μεγάλη εμπειρία στην θέση αυτή και μπορώ να ανταπεξέλθω . Είμαι ενεργός και μπορώ να προσφέρω αρκετά παιχνίδια στον διψασμένο λάο του Nol . Ακόμη όταν έχω lans εδώ κάνω πολύ συχνά παιχνίδια στο 09 για να μένουν όλοι ικανοποιημένοι
A few things about yourself: Με λένε Άλεξ είμαι 18 χρωνών ( πάνω στο άνθος της ηλικίας μου ;p ) μου αρέσει ο αθλητισμός ιδιαίτερα το ping pong . Συχνά καίγομαι στο pc παίζονταζ το αγαπημένο μου παιχνίδι αλλά όταν είναι για βόλτα το ξεχνάω
Additional information: Νοthing more nothing less . Από το εν λόγω application καταλάβατε πιστεύω αρκετά πράγματα για μένα όποτε για οποιαδήποτε άλλη απορία περιμένω είτε private message είτε wisp στο Battle Net
Sincerely Yours ,
Alex