Clan Nol Admin Application
Application Template (read before applying)
Your name tzimmakos
Your country Ελλαδα
Ημερομηνία Γέννησης 09/04/1990
Occupation Φοιτηταριο
Spoken languages Ελληνικα, Αγγλικα, Γερμανικα
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account ZEDA
Former experience and/or safelisted channels NOL, NIHL, IDL, SGC, DOTALICIOUS
Your activity and average playtime each week 4-5 ωρες την μερα, 40 ωρες την βδομαδα
Which time of the day you usually play Αναλογως τις υποχρεωσεις αλλα συνηθως ειμαι μεσα καποιες ''δυσκολες'' ωρες που δεν υπαρχουν πολλοι admins ( 7-8-9 το πρωι)..
How long you have been playing DotA 1 χρονο
Your ability to communicate with others Πολυ καλη. Αυτο τουλαχιστον μπορουν να το επιβεβαιωσουν πολλοι. Ξεκινησα να παιζω αγνωστος μεταξυ αγνωστων εδω μεσα και εχω κανει τοσους φιλους..
Have you read the rules and agree to follow them? Yes
How do you react/behave when you're under pressure? Πιστευω δεν θα εχω κανενα προβλημα.. Σαν αθλητης εχω μαθει να διαχειριζομαι πολυ πιο δυσκολες καταστασεις απο ενα παιχνιδι.. το θεωρω βλακωδες οταν οι admins χανουν τον ελεγχο...
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Ειμαι ανοιχτος σε καθε ειδους διαλογο ο οποιος βασιζεται σε επιχειρηματα. Σεβομαι την εμπειρια που εχει καποιος που παιζει πολυ περισσοτερο καιρο απο μενα αλλα απαιτω και απο τους ανωτερους να σεβονται τν λογικη μου.
Is there anyone who can vouch for you? πολλοι! οποιος 8ελει ας το κανει! Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional) Yes
Your !stats in Nol -> [NoL]: [ZEDA] has played 1475 games. Average loading time: 6.78 seconds. Min stay: 9%. Average stay: 98%. First game: 2010-09-11. Last game: 2011-06-26. (0.86s)
Final Thoughts
Please put some effort when you're writing your application,otherwise it will be rejected.
Why do you want to be an Admin Bασικος λογος ειναι επειδη συνηθως τυχαινει να βρισκομαι στο καναλι καποιες νεκρες ωρες.. ετσι νομιζω οτι μπορω να προσφερω ουσιαστικα με καποια games στους users που κινουνται στο δικο μου ωραριο και βρισκουν 1 game καθε 40 λεπτα..
Why should we pick you and what can you offer to us Να με επιλεξετε γιατι πιστευω οτι μπορω να κανω και να κρατησω σοβαρα και ωραια games.. επισης η friend list μου ειναι μεγαλη και πιστευω θα εξυπηρετω πολυ κοσμο...
A few things about yourself Κλασσικος ρεμαλοφοιτητης.. παιζω αρκετα χρονια πολο, σπουδαζω πληροφορικη και ειμαι ερασιτεχνης φωτογραφος... ανακαλυψα την dota τον περασμενο μαιο και εχω κολλησει τοσο που δεν μπορειτε να φανταστειτε... θα ελεγα οτι ειμαι χυμα τυπος, μπορω να κανω παρεα με τον καθενα... ακουω κυριως ροκ μουσικουλα αλλα αναλογως την διαθεση μπορω να ακουσω τα παντα.... τι αλλο... τα υπολοιπα μεσω skype παιζωντας dotitsa χαλαρα!! :P
Additional information dota rules, enjoy && behave!