Clan Nol Admin Application
Application Template (read before applying)
Your name Γαβριήλ
Your country Ελλάδα
Ημερομηνία Γέννησης 12/03/1987
Occupation Προς το παρόν άνεργος αλλά Βοηθάω τον πατέρα μου στα χωράφια.
Spoken languages Αγγλικά & Γερμανικά
Experience, playtimes and general info
Battle.Net Account QQmate
Former experience and/or safelisted channels Δεν ήμουν ποτέ safelisted , παίζω dota από τα 17-18 αν θυμάμαι καλά.Κάπου στα 6 χρόνια.
Your activity and average playtime each week 30-40 ώρες,τώρα το καλοκαίρι.
Which time of the day you usually play Τις μέρες που δεν πάω χωράφι παίζω σίγουρα περισσότερες ώρες αλλά τώρα το καλοκαίρι πάω και για κανά μπανάκι.Σηνήθως απόγευμα έως βράδυ.
How long you have been playing DotA 6 χρόνια.
Your ability to communicate with others Κανονική
Have you read the rules and agree to follow them? Yes
How do you react/behave when you're under pressure? Προσπαθώ να δώσω το καλύτερο αποτέλεσμα,χωρίς άγχος φυσικά
Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) Κανένα απολύτος
Is there anyone who can vouch for you? Μπαααα!
Willing to discuss your application on Teamspeak?(optional) Yes
Your !stats in Nol [NoL]: [QQmate]: Forum: [] Games: [602]. ALT: [7.58s]. ASR: [97%]. Rated games (solo/team): [64] (6/58). ELO (solo/team): [1092.41] (1041.11/1143.71). Rank: [511] First game: [2009-10-12] Last game: [2011-08-09] Gold: [119]
Final Thoughts
Please put some effort when you're writing your application,otherwise it will be rejected.
Why do you want to be an Admin Πολλές φορές είναι δύσκολο να βρω game όταν είμαστε 2-3 άτομα lan(σχεδών πάντα πάμε game στο nol friends απ' το net), αλλά γενικά ποιός δεν θα ήθελε να μπορεί να κάνει game στην clan που παίζει σχεδών αποκλειστικά
Why should we pick you and what can you offer to us Θα προσπαθήσω να βοηθήσω και εγώ στην καλύτερη διεξαγωγή των games,θα προσπαθήσω να είμαι πάντα δίκαιος με τους συμπαίκτες μου.
A few things about yourself Παίζω με την παρέα μου σχεδόν σε καθημερινή βάση,ώστε ο χρόνος μας να περάσει ευχαριστα.Σχεδόν καθε σαββατοκύριακο θα Βγω με την παρέα μου μετά την dota φυσικά.Μ'αρέσει αρκετά το ποδόσφαιρο σε 5χ5 και τα μπάνια ήτε σε θάλασσα ήτε σε κολυμβητήριο
Additional information Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ευχαριστώ για το χρόνο σας.