Results 1 to 8 of 8

Default [SOLVED] Admin Abuse : BillyTheKid_ / duStin.go

Eleos Admin Abuse Report
    Accused Battle.Net account
    BillyTheKid_
    Your Battle.Net account
    AnarchyVoice
    Game Name
    Ap***
    Offence of Admin
    Παρελειψε manners εσκεμμενα..
    Time of event
    40
    Further details:
    O αλλος απο το team του βριζει μανες στο all και οχι μονο δεν κανει ban αλλα προκαλει και ειρωνευεται οταν του λεμε για abuse..
    Attached Files Attached Files

Rank: Board General

Default -1 sto abuse

41:40 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): paizw me tis 3 subaixtes ki ena ka8isterima
    41:56 [All] giasenamagako (Geomancer): K I MANA S INE ANAPIRI
    42:13 [All] giasenamagako (Geomancer): K M TRAVAI MALAKIA ME ENA XERI GT DN EXI ALO
    42:52 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): ban alliws abuse
    42:55 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): dazzle
    44:52 [All] giasenamagako (Geomancer): MANES NEKRES
    44:56 [Private] DA-SHEPHERD: Score for [AnarchyVoice] : [1000.00] => [999.55] (-0.45)

Ναι το παλικάρι έβρισε μάνες, όχι δεν έκανε ban ο admin...
    φιλαράκι όμως
    1ον αν δεν κάνεις link το account σου, θα γίνει reject
    2ον νομίζω ότι το admin abuse είναι υπερβολικό, έκανες ήδη user abuse και εφόσον το παιχνίδι τελείωσε μετά απο 2 λεπτά, δεν πιστεύω να αξίζει warn.
    3ον σταματήστε να δίνεται διαταγές στους admin, αυτοί (συνήθως) ξέρουν καλύτερα από εσάς τι πρέπει να κάνουν.

Φιλικά,
    KawaSakis

Quote Originally Posted by KawaSakis View Post
    41:40 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): paizw me tis 3 subaixtes ki ena ka8isterima
    41:56 [All] giasenamagako (Geomancer): K I MANA S INE ANAPIRI
    42:13 [All] giasenamagako (Geomancer): K M TRAVAI MALAKIA ME ENA XERI GT DN EXI ALO
    42:52 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): ban alliws abuse
    42:55 [All] AnarchyVoice (Rikimaru): dazzle
    44:52 [All] giasenamagako (Geomancer): MANES NEKRES
    44:56 [Private] DA-SHEPHERD: Score for [AnarchyVoice] : [1000.00] => [999.55] (-0.45)

Ναι το παλικάρι έβρισε μάνες, όχι δεν έκανε ban ο admin...
    φιλαράκι όμως
    1ον αν δεν κάνεις link το account σου, θα γίνει reject
    2ον νομίζω ότι το admin abuse είναι υπερβολικό, έκανες ήδη user abuse και εφόσον το παιχνίδι τελείωσε μετά απο 2 λεπτά, δεν πιστεύω να αξίζει warn.
    3ον σταματήστε να δίνεται διαταγές στους admin, αυτοί (συνήθως) ξέρουν καλύτερα από εσάς τι πρέπει να κάνουν.

Φιλικά,
    KawaSakis
    Δεν καταλαβα..Εβρισε τη μανα μου ο αλλος και βγηκε ο admin να με ειρωνευτει κι απο πανω..Πολυ αμφιβαλω αν ξερει καλυτερα..Οπως δειχνουν τα γεγονοτα μαλλον δεν ξερει..Δεν ηταν απλη βρισια..Λεει χοντρα πραγματα ο αλλος κι ειτε ειναι στην αρχη ειτε στο τελος του game ειναι ban ρητο και παραλειψη του admin..Ας το δει καποιος υπευθυνος..Μπατε σκυλοι αλεστε εχει γινει το πραγμα..

Rank: Devotee

1)Ομολογώ πως ότι έβρισε στο all δεν το είδα.2)Το go ahead το είπα γιατί νόμιζα ότι θα με κάνει abuse για το mh το οποίο νόμιζε ότι είχα,3)έβλεπα πως τον συγκεκριμένο user τον είχε αναλάβει ο άλλος admin του game δεν θυμάμαι το name του και μάλιστα τον προειδοποιεί,4)αν το είχα δει θα τον είχα κάνει ban όπως έχω κάνει πάντοτε σε παρόμοια περιστατικά.
    Όσο για τα abuse μου, δεν θα μπω στον κόπο να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, έκανα πολλές μαλακίες γιατί πολύ απλά έτσι γούσταρα. Είχα εξουσία και μπορούσα.
    Let bygones be bygones και μη κάνετε σα καριολες
    φιλικά
    kitzos

Quote Originally Posted by BillyTheKid View Post
    1)Ομολογώ πως ότι έβρισε στο all δεν το είδα.2)Το go ahead το είπα γιατί νόμιζα ότι θα με κάνει abuse για το mh το οποίο νόμιζε ότι είχα,3)έβλεπα πως τον συγκεκριμένο user τον είχε αναλάβει ο άλλος admin του game δεν θυμάμαι το name του και μάλιστα τον προειδοποιεί,4)αν το είχα δει θα τον είχα κάνει ban όπως έχω κάνει πάντοτε σε παρόμοια περιστατικά.
    Kαλη η δικαιολογια(κατ'εμε) αλλα μαλλον "ξεχασες" οτι πριν πεις αυτο που ειπες κι εγω και ενας αλλος απο το team μου σου λεμε ξεκαθαρα "καντον βαν γιατι βριζει"..αυτο δεν το ειδες?Επισης δεν υπαρχει αλλος admin στο game.....

Rank: Devotee

Aυτό που πραγματικά έγινε το είπα δεν έχω να κρύψω κάτι.Βγαίνετε όλοι με ελάχιστα posts να abusarete και γενικά έχετε την θέληση να τιμωρηθεί ο κακός admin(δεν μιλάω μόνο για σένα).Νοοτροπία έλληνα gamer στο κατώτερο επίπεδο.Ξέρουν τι admin είμαι πολλά άτομα εδώ μέσα και αν έχω δώσει αφορμές.
    Όσο για τα abuse μου, δεν θα μπω στον κόπο να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, έκανα πολλές μαλακίες γιατί πολύ απλά έτσι γούσταρα. Είχα εξουσία και μπορούσα.
    Let bygones be bygones και μη κάνετε σα καριολες
    φιλικά
    kitzos

Closed Μέχρι να εξεταστεί
    Quote Originally Posted by DeadManWalkin View Post
    Έχω υψώσει την μαλακία στο τετράγωνο αλλά δεν μπορώ να βρώ το αποτέλεσμα όταν την βάλω στην ρίζα της ηλιθιότητας και την πολλαπλασιάσω με την χαζομάρα διαιρώ με τον συντελεστή του αγνώστου μαλάκα αλλά δεν βγάζω αποτέλεσμα, κάποιος που να ξέρει απο χαζές εξισώσεις να βοηθήσει

"I am a father, a son - And a serial killer."
    - Dexter Morgan
    ( Click to show/hide )

Everytime Alexaras starts talking
    ( Click to show/hide )

Everytime i see "butchered" greek
    ( Click to show/hide )

Rank: Aristocrat

Οι admins dustin.go και BillyTheKid_ θα δεχτούν 1 lvl warn για την αδιαφορία τους στους χυδαίους χαρακτηρισμούς.

Admin Abuse ACCEPTED
    Case SOLVED
    Topic CLOSED
    Last edited by tsigoleleta; 06-10-2011 at 07:52 AM.
    <+NOL-IFABOT> kitz: egw den exw prosferei tipota
    <+NOL-IFABOT> LoUtSoS13: exeis prosferei
    <+NOL-IFABOT> LoUtSoS13: FOVO